Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur Olympia 07-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur Olympia 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Chauffeur worden kan iedereen; man of vrouw, jong of oud! Belangrijk is dat je de Nederlandse taal goed beheerst, want ondanks dat je vaak alleen in de wagen zit kom je wél bij veel klanten over de vloer en zal je hen netjes te woord staan. Daarnaast is het van belang dat de werktijden bij je passen: tussen 03.00 – 05.00 ’s ochtends begin je en rond 16.00 – 18.00 ben je klaar.

Vacature eisen

Een bak motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn essentieel voor het volgen van de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Naast praktijk, moet je ook de boeken in! Wij begeleiden jou gedurende het opleidingstraject. Wanneer je je rijbewijs hebt behaald, gaan we samen op zoek naar de werkgever die het beste bij je past. Naast de bakwagens en trekker-opleggers, rijden wij ook met kiepwagens, tankwagens en cementwagens.


Arbeidsvoorwaarden

Tijdens jouw opleiding is Olympia jouw mentor/coach voor al jou vragen en problemen. Verder bieden wij jou ook een baangarantie aan voor een fulltime functie .

 • Salaris conform volgens CAO Beroepsgoederenvervoer tussen de € 13,94 en € 17,64 per uur;
 • Baangarantie; 
 • Slagingsgarantie
 • Bedrijfskleding;
 • 25 vakantie- / verlofdagen
 • Pensioenregeling; 
 • Vakantiegeld 8,33%; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Overwerktoeslag 130%. 

Ben jij helemaal enthousiast over deze opleiding en wil jij er meer over te weten komen? Reageer dan nu via de site of mail naar r.schutten@olympia.nl. 

 

FunctietitelVrachtwagenchauffeur Binnenland
Indicatie salaris (min – max]2946 – 2946
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensr.schutten@werk.olympia.nl , 0316 34 44 11 https://151.olympia.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieLichtenvoorde, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/HiSL06H20JMfuH1G7VZX

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.