Opleider Ikazia 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Opleider Ikazia 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Een opleidingsplek

Opleider

Werk met je handen

Als opleider bij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze toekomstige zorgprofessionals. Wij begeleiden ongeveer 90 mbo- en hbo-verpleegkundigen in opleiding per jaar. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, begeleiden en evalueren van hun praktijkopleiding. Daarnaast ben je een belangrijke coach voor zowel de studenten als de werkbegeleiders op de afdelingen.

Als je een hart hebt voor de zorg en passie voor opleiden, dan ben jij de ideale kandidaat voor deze positie. Wij zoeken iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, een coachende houding en een heldere visie op onderwijs binnen de zorg. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder!

Jouw afdeling

Als opleider word je onderdeel van ons Leerhuis, een team van 14 toegewijde collega's. In het Leerhuis staat één overtuiging centraal: door opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers verbeteren we de zorgkwaliteit, met als voornaamste doel de patiënt de best mogelijke zorg te bieden. We zijn er stellig van overtuigd dat persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan en streven ernaar om dit elke dag in de praktijk te brengen. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een toekomst waarin zowel de zorgkwaliteit als persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Jouw dag

In jouw rol als opleider in ons ziekenhuis zet je jouw vaardigheden in om een omgeving te creëren waarin leren niet alleen noodzakelijk, maar ook inspirerend en leuk is. Je voert begeleidings- en beoordelingsgesprekken, waarbij je elke student persoonlijk ondersteunt in hun proffesionele ontwikkeling. Samen met een team van teamleiders en verpleegkundigen werk je aan het opbouwen van een leeromgeving die is gericht op groei en ontwikkeling. Je bent de brug tussen theorie en praktijk, waarbij je belangrijke adviezen geeft die direct de kwaliteit van onze zorg beïnvloeden. Grijp deze kans om de nieuwe generatie zorgprofessionals te vormen!

Jij bent

 • in het bezit van een hbo-diploma in de zorg (bij voorkeur verpleegkunde);
 • in het bezit van een diploma tot praktijkopleider of bent bereid deze opleiding te gaan volgen;
 • een teamplayer die flexibel en zelfstandig is;
 • iemand die van afwisseling en van dynamiek houdt;
 • beschikbaar voor 24 - 36 uur per week.

Voor jou

Ikazia is een kleinschalig Protestants - Christelijk ziekenhuis in het hart van Rotterdam-Zuid waar wij interesse hebben in wie jij bent, als mens én als collega. Naast een functie waarin jij het verschil kunt maken bieden wij:

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard is onze intentie om jouw dienstverband daarna te verlengen;
 • Naast ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden hebben wij ook warme aandacht voor duurzaamheid en vitaliteit;

 • Onbeperkt toegang tot online trainingen via Ikademie;

 • De mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief, gebruik te maken van Fit Boutiqs. Je fit trainen in 20 minuten mét een Personal Coach;
 • Het Ikazia Ziekenhuis is goed bereikbaar zowel per fiets, auto als per OV. Je loopt van metro en busstation Zuidplein zo naar het ziekenhuis;

 • Daarnaast kun je tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van parkeergelegenheid bij Zuidplein, dat dicht bij het ziekenhuis ligt.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen, dit betekent:

 • Een salaris in FWG 50 op basis van opleiding en werkervaring (€ 3.199,00 - € 4.540,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur);

 • Ook bieden wij: 144 verlofuren, 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld (o.b.v. 36 uur);

 • Een Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) van 57 uren (o.b.v. 36 uur), waarbij jij met belastingvoordeel via FiscFree bijvoorbeeld een fiets, telefoon, tablet of sportabonnement kan aanschaffen. Ook bestaat de mogelijk om van de PLB-uren extra verlof op te nemen;

 • Pensioen bij PFZW.

Opleider


Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marta Witkowska - Stabel, manager Leerhuis. Zij is bereikbaar per e-mail op: of telefonisch op: .

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt of meer wilt weten over de sollicitatieprocedure. Onze recruiter staat voor je klaar via onderstaande buttons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kriebelt het enthousiasme al? Wacht dan geen moment langer en zet die eerste stap. We kijken uit naar jouw CV en motivatiebrief. Je kunt reageren uiterlijk tot 19 mei 2024!


Motivatie:


Aangedragen door werknemer Ikazia? *

Maak een keuze Wel aangedragen Niet aangedragen

Naam aandrager Ikazia: *

Personeelsnummer aandrager Ikazia:

Kies met je hart en met je hoofd, kies voor Ikazia!

In het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam hebben we warme aandacht voor onze patiënten en voor elkaar. Het protestants-christelijke karakter van ons ziekenhuis is mede bepalend voor onze opvatting over patiëntenzorg: werken met hart en handen. Persoonlijke aandacht staat centraal. In de patiëntenzorg, maar ook in andere diensten. Met elkaar werken we aan kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij zijn een middelgroot ziekenhuis met vrijwel alle medisch specialismen in huis. Ook is Ikazia een opleidingsziekenhuis voor de specialismen Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten, Algemene Heelkunde, Gynaecologie, Anesthesiologie en Klinische Psychologie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPraktijkopleider
Indicatie salaris (min – max]3199 – 4540
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijikazia.nl/vacatures/opleider

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.