Operator The Compound Company 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Operator The Compound Company 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

The Compound Company

will you be our new colleague?The Compound Company

Operator

Wie zijn wij?
Werken bij The Compound Company (TCC) betekend samen met je collega's bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van collega's met een visie die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid, creativiteit en moedigen talent aan. Wij geloven dat het beste product wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve klantgerichte oplossingen op het gebied van compounds (granulaat van verschillende samenstelling en met verschillende eigenschappen). Wij zijn circa 120 gedreven professionals die elke dag samenwerken om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten.
Wij zijn een zeer ambitieus, groeiend bedrijf en zitten nooit stil, waardoor het uitermate geschikt is voor talentvolle mensen die op zoek zijn naar een mooie uitdaging.
Onze compounds worden geproduceerd op twee locaties in Enschede, één in Roermond en één in Keulen, Duitsland. Onze klanten kopen de welbekende merken Yparex™ en EcoForte™.
Wij zijn internationaal actief, verkopen wereldwijd en we hebben een productielocatie in Jakarta. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website: https://www.thecompoundcompany.com/
In de functie van Operator kom je te werken in onze productieafdeling. Je werkt in kleine ploegen met maximaal 4 personen per ploeg (inclusief Ploegleider). We werken in 3 ploegen, 5 dagen per week (07.00 - 15.00 uur, 15.00 - 23.00 uur en van 23.00 - 07.00 uur). De werkweek begint op maandagochtend 07.00 uur.
De Operator is gesitueerd in de productieafdeling van TCC, waar met behulp van geavanceerde extruder lijnen het kunststof granulaat wordt geproduceerd. Ook machines als een grondstofmenger, een automatische ontzakker en de verpakkingslijn zijn niet vreemd voor je.
Wat ga jij doen?

 • Zelfstandig bedienen, instellen, ombouwen en schoonmaken van productiemachines;
 • Aan- en afvoeren van materialen op de juiste wijze;
 • Uitvoeren van controles op het productieproces om de kwaliteit te waarborgen;
 • Signaleren van afwijkingen in het product en het productieproces en dit melden aan de Senior Operator of Ploegleider;
 • Juiste manier registreren en controleren van de materiaalstroom en de kwaliteitseisen;
 • Zelfstandig uitvoeren van eerstelijns onderhoud en het oplossen van storingen;
 • Vaktechnisch aansturen en verder ontwikkelen van Assistent Operator.

Wat wordt er van jou gevraagd?
 • Minimaal MBO niveau 2 en/of een afgeronde Vapro opleiding;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of bereid zijn deze te behalen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Relevante werkervaring binnen een productie omgeving. Ervaring in de kunststofbranche is een pré;
 • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om je zelf te ontwikkelen en cursussen en/of relevante opleidingen te volgen;
 • Je bent betrouwbaar en proactief, denkt in mogelijkheden en hebt een positieve instelling.
Waar ben jij sterk in?
 • Nauwkeurig
 • Integer
 • Gestructureerd
 • Communicatief sterk
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Initiatief nemen
 • Oplossingsgericht

Wat hebben wij jou te bieden?
We zijn een informeel bedrijf met korte lijnen. We zijn zeker in voor een lolletje, en als er wat te vieren valt, laten we die kans niet schieten.
Naast bovenstaande bieden we een salaris tussen de € 2.300 - € 2.700 bruto (exclusief ploegentoeslag) afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring. Ook kennen we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij wij (grotendeels) vrijwillig de Meubel CAO volgen. Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen, zijn wat ons betreft vanzelfsprekend. Daarnaast worden er mogelijkheden geboden voor opleidingen en verdere persoonlijke ontwikkeling. Tevens kom je te werken in een (klein) team met leuke collega's. De werksfeer is zeker plezierig te noemen.
Extra informatie
De standplaats is Enschede en wij hanteren een 37,5-urige werkweek. Neem dan contact op met Ronnie Smit, Supervisor Productie () of , ).
Apply?

Upload your resume (jpg/pdf/doc/docx)

The Compound Company takes privacy very seriously and will process and use your supplied data in a secure manner. Under the General Terms and Conditions page you can find the privacy regulations of The Compound Company. We recommend that you read these Privacy Regulations carefully.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Food
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieEnschede, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.thecompoundcompany.com/jobs/operator/&lang=NL

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.