Open Sollicitatie Bank- en verzekeringswezen Walters People 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Open Sollicitatie Bank- en verzekeringswezen Walters People 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb jij werkervaring bij een bank of verzekeraar? En zoek jij een nieuwe uitdaging, maar vind je het lastig om een openstaande vacature te vinden die perfect aansluit op jouw interesses en ervaring? Stuur dan een open sollicitatie, en dan zetten wij onze zeilen bij om jou in deze zoektocht te helpen!

Walters People is een gespecialiseerde uitzendorganisatie op het gebied Finance en Banking. In ons Banking team helpen wij onder andere de grote Nederlandse en internationale banken, verzekeringsmaatschappijen, vastgoed organisaties, creditcard maatschappijen, trust organisaties, financiële consultancies, en fintechs met hun zoektocht naar de juiste werknemers. Voor hen zijn wij doorlopend op naar ambitieuze professionals en junioren voor rollen zoals: CDD Analist, AML Analyst, Financial Accountant, Compliance Officer, Medewerker Bijzonder Beheer, Financieringsspecialist, Schadeacceptant, Hypotheekacceptant, Hypotheek Adviseur, Kredietacceptant, Klantcontact medewerker, Verzekeringsadviseur, Incasso Medewerker en meer. Zie jij een dergelijke rol binnen het bank- en verzekeringswezen wel zitten? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Wat ga jij doen?

Omdat dit een open sollicitatie betreft, worden hier geen taken en verantwoordelijkheden weergegeven.

Jouw talenten:

 • Een HBO of WO diploma
 • Minimaal één jaar recente werkervaring in de bancaire of financiële sector
 • Heb jij een geldig WFT diploma? Dan heb jij een streepje voor!
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Woonachtig in Amsterdam of omgeving
 • Beschikbaar voor 32-40 uur per week

Ons aanbod:

 • Werken voor één vaste opdrachtgever binnen het bank- en verzekeringswezen in Amsterdam of omgeving
 • Een uitdagende functie van 32-40 uur per week
 • Walters People bemiddelt in vacatures met salarissen tot €60.000 bruto per jaar. Ben jij op zoek naar een hoger salaris? Dan is het erg onwaarschijnlijk dat wij dit kunnen realiseren en raden we je af om hierop te solliciteren.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van relevante cursussen en trainingen via de Walters People Academy

Kun jij wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de bancaire sector? Stuur dan jouw CV naar mij via de knop 'Solliciteren'. Een motivatiebrief schrijven is niet nodig. Indien er voldoende aansluiting is tussen jouw profiel en ons werkveld, neem ik spoedig contact met je op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssurantiespecialist Bank
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
ContactgegevensLAMMERN.77820.572@walterspeoplenl.aplitrak.com , 020 644 46 55 onbekend
Type contractLeer-werk overeenkomst
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.