Op zoek naar een leuke administratieve functie waarbij je de vrijheid hebt om flexibel te werken MendriX B.V. 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Op zoek naar een leuke administratieve functie waarbij je de vrijheid hebt om flexibel te werken MendriX B.V. 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Jouw opdracht is om zelfstandig mutaties te verwerken in onze orderadministratie en boekhouding en de financial controller te ondersteunen waar mogelijk.

Wat ga jij doen?

Als administratief medewerker ben je samen met onze financial controller, verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze administratieve processen en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin je een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van onze organisatie. Jouw taken bestaan uit het verwerken van verkooporders en abonnementen en het verwerken van financiële gegevens zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van diverse facilitaire zaken. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt oog voor details.

Voor meer info

https://werkenbijmendrix.nl/administratief-medewerker-back-office/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker Backoffice
Indicatie salaris (min – max]2100 – 2400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 16
Contactgegevensd.lokhorst@mendrix.nl , 31630254161 https://www.mendrix.nl/
Type contractVast
BrancheICT
LocatieMaarssen, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmendrix.nl/administratief-medewerker-back-office/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.