Ontwerper Civiele Techniek Eminent Groep 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Ontwerper Civiele Techniek Eminent Groep 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

In de rol van ontwerper draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van plannen en ontwerpen voor civieltechnische projecten en constructies. Je voert berekeningen uit om potentiële problemen te identificeren en ziet het als een interessante uitdaging om effectieve oplossingen te vinden. Daarnaast stel je een Programma van Eisen (PvE) op en maak je een initiële kostenraming voor het project in kwestie. Het opstellen van het hoofdmatenplan en het vaststellen van de belangrijkste afmetingen behoren ook tot jouw taken. Al deze informatie vertaal je vervolgens naar gedetailleerde constructie- en uitvoeringstekeningen, inclusief de benodigde detailtekeningen.

Belangrijk is dat je al in de ontwerpfase rekening houdt met aspecten die van invloed zijn op de veiligheid, omdat veilig werken een prioriteit is bij onze opdrachtgever. Je integreert deze veiligheidsaspecten in het ontwerp, waardoor de projecten op tijd kunnen beginnen en soepel kunnen verlopen.

Vacature eisen

  • Je bent in het bezit van een relevant mbo-opleiding
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt oog voor detail en hebt een gedegen vakkennis

 

FunctietitelOntwerper Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenst.vanderschaft@eminentgroep.nl , 06 - 81 92 45 99 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/ontwerper-civiele-techniek-amsterdam-1853874/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.