Ontplooi je Talenten: Ervaren Procesoperator Zuivel - 5 ploegen Processionals 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Ontplooi je Talenten: Ervaren Procesoperator Zuivel – 5 ploegen Processionals 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Werk jij graag in een gezellig team binnen een bedrijf waar heel veel mogelijk is? Kijk niet verder! Bij dit grote zuivelbedrijf ga je het productieproces aansturen en zorg je voor een optimaal verloop. Je krijgt hier veel vrijheid, ruimte voor initiatief én voor je eigen ontwikkeling! Je gaat aan de slag bij een bekend zuivelbedrijf dat enkel de lekkerste producten wil maken en waar veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op deze locatie wordt room geproduceerd door middel van mooie en complexe zuivelprocessen. En wie gaat deze processen aansturen? Jij! Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de verschillende productielijnen. Deze stuur je aan via schermen, maar je staat voornamelijk aan de lijn zelf. Je bedient de lijn en eventueel stuur je bij. Ook je technische kwaliteiten worden benut! Je werkt in een team waar een goede, informele sfeer heerst en men voor elkaar klaarstaat.

Jouw takenpakket ziet er zo uit:

 • Het bedienen van de diverse procesapparatuur voor de verschillende productielijnen
 • Controleren van het proces en bijsturen indien nodig
 • Zorgen dat de productie volgens planning en volgens recept verloopt
 • Verhelpen van storingen of deze doorspelen aan de technische dienst
 • Lopen van kwaliteitscontroles en vastleggen van deze gegevens
 • Actief deelnemen aan verbeterteams- en projecten

Wat wij vragen

De proces operator die we zoeken is gemotiveerd en wil graag het vak leren of zich door ontwikkelen. Ook breng je het volgende mee: Een afgeronde mbo-3/4 opleiding procestechniek zoals Vapro B, Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar. Enkele jaren ervaring in de foodsector indien je niet het gevraagde diploma hebt.

Wat wij bieden

De functie van operator biedt veel uitdaging en afwisseling binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Daarnaast krijg je het volgende:
 • een bruto maandsalaris tot € 4.450,- inclusief 5-ploegentoeslag van 28,7%
 • 25 vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding van € 0,23 per km met een max. van 60 km per dag
 • je gaat werken met de meest complexe en uitdagende processen in de zuivel!
 • volop ontwikkelmogelijkheden

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een grote, internationale zuivelproducent dat vele uiteenlopende, lekkere zuivelproducten maakt. Op de locatie in Nuenen wordt room gemaakt. Dit wordt gebruikt voor onder andere slagroom, gebak en koffiemelk. Er werken ongeveer 75 mensen op de locatie. In jouw team van operators heerst een informele, haast familiaire sfeer. Er wordt goed voor jou als medewerker gezorgd en mensen blijven vaak ook langere tijd bij de organisatie werken. Ook je ontwikkeling wordt aangemoedigd, zo kun je opleidingen volgen en doorgroeien in functie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]3450 – 4450
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevenskylie.vankimmenade@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieNuenen, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.