Onderwijsassistent IKC Cadans B.V.;IKC Cadans 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Onderwijsassistent IKC Cadans B.V.;IKC Cadans 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Inschrijven?

 • IKC Cadans
  • Ons team

Sportieve of creatieve IKC BSO

24 - 32 uur

Je bent hier:

Voor onze locatie IKC Cadans Weesp zoeken wij.

Sportieve of creatieve BSO (PM-er, sportleider)

24 - 32 uur

Enthousiast en wil je mee bewegen? Solliciteer!

Stuur een mail naar met daarin jouw:

 • CV
 • Motivatiebrief

Heb jij duidelijke ideeën over hoe de kinderopvang beter kan? Ben je ook helemaal fan van kinderparticipatie? En ben je in staat een uitdagend programma neer te zetten met als doel een mooie balans tussen inspanning en ontspanning te creëren? Denk hierbij ook aan zwemles, skiles en vakantie-uitstapjes. Vind jij het leuk om te werken op een locatie die net open is? Waarbij je nog kan meedenken over (nieuwe) procedures en werkwijzen en deze samen met je collega's verder inricht? Dan zoeken we jou!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over IKC Cadans? Hieronder vind je links naar pagina's die je misschien interessant vindt:

 • ons projectonderwijs
 • bewegend leren
 • Hoe is het om te werken als pedagogisch medewerker? Damien Muller vertelt over zijn ervaringen bij IKC Cadans.
 • Kom alles te weten over ons vooruitstrevende concept. Vrijblijvend aanmelden voor een van onze online informatieavonden

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je start om 12.00 uur. De kok is dan al druk bezig in de keuken met de warme lunch en om 12.15 uur gaan jullie aan tafel. Na de lunch hebben kinderen tijd om te chillen, te knutselen, buiten te spelen of deel te nemen aan een voorbereide activiteiten. Op maandag, dinsdag en donderdag duiken de kinderen vanaf 14:45 uur in het thema waar de hele school op dat moment mee bezig is. Bv bij het thema Nederlandse Bossen, waar je met de kinderen daadwerkelijk naar het bos gaat en ze alles leert over de bomen, de seizoenen, rekenen met dennenappels en nog veel meer. Samen met jouw onderwijscollega's begeleid je deze thema-activiteiten (ofwel projectonderwijs).

Op woensdag en vrijdag duurt het onderwijs tot 12:30 uur en start daarna de lunch. Met een hele middag de tijd, heb je samen met de kinderen een toptijd dankzij de leuke activiteiten, workshops en/of uitstapjes die je hebt voorbereidt. Activiteiten die de kinderen vaak zelf al eerder verzonnen hebben 😉 (kinderparticipatie).

Dankzij de afwisseling tussen onderwijs en kinderopvang heb jij gedurende de dag tijd om gave activiteiten voor te bereiden voor de kinderen of een extra talent te ontwikkelen, zoals het organiseren van evenementen, specialiseren in sportactiviteiten, communicatie richting ouders verbeteren of je verder ontwikkelen als onderwijsassistent.

Over het team

Je meeste collega's houden van pionieren en zijn daarom het avontuur aangegaan bij Cadans. Je zult merken dat ze allemaal liefhebbers zijn; van sport, muziek, spelletjes, kunst, tuinieren, etc. Hoe leuk om je passie over te kunnen dragen. Jouw team houdt dan ook van het organiseren van allerlei leuke, sportieve activiteiten zowel voor de kinderen als voor het eigen team. Samen met jou brengen zij de visie van IKC Cadans iedere dag in de praktijk. Collega's omschrijven de sfeer als 'een thuisgevoel'.

Locatie en werktijden


Werktijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag van 12:00 - 18:30 uur, aan te vullen met woensdag en vrijdag. In ons vakantie programma werk je circa 9 uur per dag. Wil je liever iets anders? We leren je graag kennen en denken met je mee.


Aanbod

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris in schaal 6 tot 7 (2.490 tot 3.292 euro per maand bij fulltime dienstverband)
 • Talentenbonus van max 250,- euro per jaar.
 • Gezamenlijke Expertdagen, waarbij je oa samen met je (onderwijs)collega's het programma voor de komende maanden vormgeeft en je collega's nog beter leert kennen.
 • Een hoop lol, leuke teamuitjes en veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Enthousiast geworden en wil je mee bewegen? Solliciteer!

Stuur een mail naar met daarin jouw:

 • CV
 • Motivatiebrief

Meelopen of solliciteren?

Solliciteren kan door een mail te sturen naar met daarin jouw cv en een motivatiebrief.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderwijsassistent
Indicatie salaris (min – max]2490 – 3292
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWeesp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cadans.nl/sportieve-of-creatieve-bso-pm-er-sportleider-ikc-cadans-weesp-013004/vacature

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.