Ondersteunend Medewerker Team Beleid Gemeente Koggenland 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Ondersteunend Medewerker Team Beleid Gemeente Koggenland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bestuur Vast MBO 28 uur € 3.014 - € 4.244 Solliciteren t/m: 29-06-2024

Ondersteunend Medewerker team beleid

Tussen Hoorn en Heerhugowaard, op korte reistijd van de Randstad en dicht bij de A7, ligt een groen, uitgestrekt landschap: welkom in gemeente Koggenland!
Ben jij een (administratieve) duizendpoot en gaat jouw hart sneller kloppen van anderen ontzorgen? Ben je dienstverlenend ingesteld en op zoek naar afwisseling en veelzijdigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Binnen team beleid ben jij een spil in administratief opzicht als het gaat om het uitzetten en bundelen van annotaties, opstellen van subsidiebeschikkingen, afhandelen van aanvragen van onze inwoners voor een duurzaamheidslening en het verwerken, laten ondertekenen van incidentele zorgcontracten en verzendklaar maken van mailings. Je beheert onze gezamenlijke digitale mailbox en zorgt dat de post bij de juiste collega('s) terecht komt.
Jij neemt praktische zaken uit handen van onze beleidsmedewerkers waardoor je hen ontlast en ontzorgt. Je moet daarbij denken aan het organiseren van (grote) bijeenkomsten, helpen bij het inrichten van de kunstexposities in het gemeentehuis en klaarzetten van materialen. Naast jouw ondersteunende werkzaamheden binnen de organisatie van grotere projecten, sta jij zelf aan de lat voor een aantal projecten en projecttaken waaronder de mantelzorgwaardering en BoekStart. Natuurlijk doe je deze werkzaamheden in samenspel met collega's.
Koggenland werkt samen met Opmeer en Medemblik om invulling te geven aan onze wettelijke verplichting voor Toezicht op de kinderopvang. Als Ondersteunend Medewerker voer je (administratieve) werkzaamheden uit binnen dit samenwerkingsverband. Je houdt het Landelijk Register Kinderopvang bij zodat de gegevens juist en actueel zijn en blijven. Naar aanleiding van inspectierapporten van de GGD stel je brieven op en treed je (licht) handhavend op als bij inspecties tekortkomingen naar voren komen. Meestal is dit schriftelijk waarbij de beleidsmedewerker van de betreffende gemeente altijd met jou afstemt.
Bij Koggenland is geen dag hetzelfde. Ben jij op zoek naar een veelzijdige en dynamische functie waar je met voldoening de werkdag afsluit? Solliciteer dan als Ondersteunend Medewerker team Beleid. Bij Koggenland ben je aan het juiste adres.

Waar kom je te werken?
Als Ondersteunend Medewerker maak je deel uit van Team Beleid, een team van 23 enthousiaste en betrokken collega's. Binnen dit team trekken de beleidsmakers vanuit het sociaal-, fysiek- en veiligheidsdomein met elkaar op. Samen staan we voor integrale samenwerking binnen ons team én met onze collega's in de uitvoering.
Met de teams Bestuursadvies, Projectmanagement, Bestuursondersteuning en Vastgoed&Woningbedrijf vormen we afdeling bestuur. Samen zijn we verantwoordelijk voor het realiseren van de ambtelijke en bestuurlijke doelstellingen op strategisch en tactisch niveau. Als afdeling zijn we dienstverlenend aan het college van burgemeester en wethouders en aan de gemeenteraad. Onze organisatie kent korte lijnen. We schakelen snel, werken prettig samen, helpen elkaar en onze deuren staan open voor een praatje of advies.
Bij Gemeente Koggenland zorgen wij ervoor dat jij je snel thuis voelt. Dat vinden wij belangrijk. Naast het werk maken we tijd voor ontspanning; we kennen een actieve personeelsvereniging, onze medewerkers mogen gratis zwemmen en binnen team beleid organiseren we regelmatig leuke dingen om je collega's op een andere manier te leren kennen.
Benieuwd naar onze missie en visie 2021- 2024 of wil je meer weten over Koggenland? Kijk dan op onze website www.koggenland.nl/bestuur-en-organisatie.


Functie-eisen

Wie ben jij?
Enthousiast, hulpvaardig, betrokken en geordend zijn voor jou herkenbare eigenschappen. Een echte teamspeler met oog en oor voor collega's en hart voor het werk. Je bent een (administratieve) duizendpoot met brede interesse in projecten en werkzaamheden. Je weet veel ballen in de lucht te houden en behoudt rust en overzicht in je eigen werk(zaamheden).
Bij Koggenland is geen dag hetzelfde en een dag loopt vaak anders dan gepland. Jouw flexibele instelling en nuchterheid maken dat je hier makkelijk in schakelt. Je weet van aanpakken en stroopt graag de mouwen op om aan de slag te gaan, precies zoals we dat in Koggenland graag doen.
Je vindt het prettig om ruimte te krijgen om je werk zelf in te delen met aandacht voor de deadlines die gelden. Je werkt geordend, secuur en zorgvuldig waardoor het werken met data en gegevens aan jou is toevertrouwd. Door jouw digitale vaardigheden kent Office 365 geen geheimen en maak jij je het werken met onze systemen snel eigen.
Wat heb je in huis?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent goed bekend met het gebruik van Office 365 (word, excel, outlook, teams);
 • Klantgerichtheid en dienstverlening heb je hoog in het vaandel staan;
 • Je kunt goed plannen en organiseren.

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?
Opleiding Kinderopvang en een uitgewerkte taakomschrijving:
Een dynamische functie bij de beste werkgever van 2021 in onze branche. Koggenland is namelijk een "world-class workplace". Wij hebben een informele, professionele en familiaire cultuur waar hard werken en een goede sfeer hand in hand gaan. Aandacht hebben voor elkaar, persoonlijk contact en korte lijnen met onze collega's, inwoners en ondernemers vinden wij belangrijk. Naast een prettige werkomgeving bieden wij je ook:

 • Een dynamische functie voor 28 uur per week in een team van enthousiaste, deskundige en betrokken collega's;
 • Afhankelijk van de opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 3.014 en maximaal € 4.244 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, salarisschaal 8.
 • Aanvullend een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%, opgebouwd uit vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Je kunt het IKB flexibel inzetten voor aankoop van verlofdagen of maandelijks uit laten betalen. De keuze is aan jou.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om hybride te werken met een thuiswerkvergoeding.
 • Een uitgebreide taakomschrijving en scholing om jouw taken vanuit Toezicht Kinderopvang goed te kunnen vervullen.
 • Ontwikkeling en scholing verzorgd door de Westfriesland Academie.
 • Vele activiteiten vanuit onze personeelsvereniging.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie of vragen over de procedure, kun je contact opnemen met Marloes Smit, Teamleider Beleid, via telefoonnummer (WhatsApp mag ook). Wil je meer weten over Koggenland? Kijk dan op onze website www.koggenland.nl.
Hebben wij jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan snel op deze vacature. Spreekt jouw motivatie en CV ons aan dan wachten we niet op een sluitingsdatum maar gaan we graag gelijk met je in gesprek! De kans is dan ook aanwezig dat de vacature tussentijds wordt gepauzeerd en mogelijk zelfs is ingevuld vóór de sluitingsdatum.

Heb jij vragen over deze vacature?

Waar politiek, vooruitgang en zorg voor inwoners samenkomt

Maak kennis met de afdeling Bestuur. We zetten lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen om in concrete plannen en bieden ondersteuning aan het college en de gemeenteraad. Werk samen met wethouders, oefen invloed uit en ga in gesprek met raadsleden.

Neem dan contact op met , .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]3014 – 4244
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieOpmeer, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkoggenland.nl/vacatures/bestuur/ondersteunend-medewerker-team-beleid

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.