Onderhoudsmonteur Processionals 23-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Onderhoudsmonteur Processionals 23-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Ben jij thuis in de techniek en zoek je een uitdagende baan bij een Volendams topbedrijf in de verpakkingsindustrie? Solliciteer dan nu! Jouw werkzaamheden bestaan uit het lokaliseren van storingen aan machines en installaties en de oorzaak hiervan. Vervolgens het elektrotechnisch en werktuigbouwkundig repareren hiervan. Daarnaast houd je je bezig met het preventief onderhoud en verbeteren van ons machinepark. Jouw taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit: Storingen lokaliseren en oplossen van machines Administratieve afhandeling van storingen Aanspreekpunten interne medewerkers bij technische mankementen Doorvoeren van verbeterprocessen preventief onderhoud machines Kwaliteitscontrole

Wat wij vragen

De onderhoudsmonteur die we zoeken heeft een leergierige en positieve instelling. Daarnaast breng je het volgende mee: Affiniteit met werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek Mechanisch onderlegd Bereidheid in verschoven dagdienst te werken: 06:30-15:00 of 09:30-18:00 Zowel zelfstandig als in een team te kunnen werken Bekendheid met het opstellen van rapportages en verbeterprocessen

Wat wij bieden

Bij zo'n baan als onderhoudsmonteur met zoveel verantwoordelijkheden horen ook mooie arbeidsvoorwaarden. Wat te denken van: Een uitdagende functie bij een familiebedrijf met groei- ambitie en met meerdere vestigingen in Europa. Prima salaris tussen €2250 - €3300 per 4 weken (afhankelijk van opleiding, kennisniveau en werkervaring) Uitzicht op vast dienstverband Reiskostenvergoeding vanaf > 10 km woon-werkverkeer Gunstige pensioenregeling Ruimte voor ontwikkeling en wij zijn bereid om in jou te investeren Prettige werksfeer binnen een leuk team Korting op sportschoolabonnement Korting op sport- en vrijetijdskleding Fietsenplan Gezellige personeelsvereniging (paintballen, bierproeverijen, karten)

Waar ga je werken

Deze organisatie is al meer dan 56 jaar een voorloper in het fabriceren van LDPE, HDPE en MDPE plastic verpakkingen. Zij produceren flexibele plastic verpakkingen voor de voedsel en non-voedsel industrie. Met 4 productielocaties en kantoren verdeeld over 2 landen is deze organisatie in staat om overal ter wereld producten te leveren. Het is een werkgever die gezondheid en het welbevinden van de werknemers heel belangrijk vindt. Voor het personeel hebben zij onder andere een fietsenplan, korting op jouw fitnessabonnement, korting op fitnesskleding en een enthousiast bedrijfsteam dat meedoet aan de Dam tot Damloop.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAllround Monteur Huisaansluitingen
Indicatie salaris (min – max]2200 – 3400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenschris.wiedijk@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieVolendam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.