Onderhoudsmonteur FYGI 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Onderhoudsmonteur FYGI 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Technische held gezocht! Bij Nedlins wasserijen in Elsloo & Hoensbroek draai jij als onderhoudsmonteur mee in ons topteam. Met jouw voorliefde voor mechanica, krijg je een kick van elektrische uitdagingen. Dankzij jouw probleemoplossende superkrachten, leergierigheid en teamspirit, voel je je bij ons meteen op je plek. Kies voor dag- of verschoven diensten en geniet van een direct contract met salaris van €2.758,00 tot €3.743,00. Uitstekende pensioenregeling? Check! Grijp je gereedschap en verover samen met ons de wasserijwereld.


Jouw vlekkeloze uitdaging

Elke dag een andere routine, dezelfde tevreden klanten en die frisse geur van pas gewassen wasgoed. Klinkt aantrekkelijk, toch? Als onderhoudsmonteur bij Nedlin in Elsloo of Hoensbroek heb jij afwisselende werkzaamheden:


 • Je bent de onderhoudsspecialist die ervoor zorgt dat onze machines draaien als een goed geoliede machine
 • Je scherpe oog voor detail helpt je (proactief) problemen op te sporen en op te lossen, zodat de productie soepel blijft lopen
 • Je laat geen probleem onopgelost: je werkt nauw samen met onze leveranciers bij complexe vraagstukken en vindt samen snel de juiste oplossing
 • Je maakt van teamwork een succes: als onmisbare teamspeler zorg jij samen met de productiemedewerkers dat de machines optimaal presteren
 • Je bent een betrouwbare sleutelbeheerder die elke dag de machines opstart en ze veilig afsluit


Over Nedlin

Nedlin, de meest innovatieve en duurzame wasserij van Europa, telt drie wasserijen: Industry (Hoensbroek), Hospitality (Elsloo) en Healthcare (Elsloo). Met trots werken we dagelijks met geavanceerde machines om bedrijfskleding en linnengoed van onze klanten te wassen, strijken en vouwen. Onze klanten zijn bedrijven waar hygiënische operatiekamerkleding, beschermende bedrijfskleding of verzorgd tafellinnen essentieel zijn. Elke dag biedt nieuwe kansen, inzichten en energie - A new day, new opportunities.


Nedlin is al drie generaties lang een gezellig en hecht bedrijf. Iedereen kent elkaar en we beschouwen onze medewerkers als familieleden. Dankzij de laagdrempelige en open werksfeer voelt iedereen zich snel thuis. We zorgen goed voor elkaar en bieden een uitgebreid aanbod aan opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden. Persoonlijke groei wordt gestimuleerd en plezier, zowel op als naast de werkvloer, is van groot belang. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en vieren samen Pasen en Kerstmis. Vier jij de volgende keer met ons mee?


Over jouw team

Je maakt deel uit van onze technische dienst bij Nedlin in Elsloo. Dit team bestaat uit 4-6 onderhoudsmonteurs. Je werkt nauw samen met de productieleiders en productiemedewerkers die ondersteunend werken voor de technisch dienst. Je rapporteert aan de plantmanager.

Vacature eisen

Als onderhoudsmonteur bij Nedlin in Elsloo ben jij de onmisbare schakel die de boel draaiende houdt. Jij bent altijd paraat om een tandwieltje bij te steken. Heb jij de juiste mix van 'wasvoorschriften' in huis?


 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in een technische richting
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt uitgebreide kennis van mechanica (80%) en affiniteit met elektronica (20%)
 • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen
 • Je bent flexibel in werktijden en bereid om indien nodig extra uren te maken


5 keer ja? Perfect! Dan ben jij de onderhoudsmonteur die we zoeken.


Arbeidsvoorwaarden

Als onderhoudsmonteur bij Nedlin in Elsloo of Hoensbroek kun je rekenen op mooie werkomstandigheden. Vanaf dag één geniet je van een vast contract, en we zorgen voor jouw welzijn met aandacht voor vitaliteit. Heb je fysiotherapie nodig? Wordt voor je geregeld. Verder krijg jij:


 • Uitstekend salaris van € 2758,00 tot € 3.639,00 (inclusief vakantiegelduitkering van 8,33% en een vaste eindejaarsuitkering van 5,33%)
 • Goede pensioenregeling bedrijfstak pensioenfonds MITT
 • Warme, hechte en positieve werksfeer waarin je collega's voelen als familie
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Reiskostenvergoeding

 

FunctietitelMonteur
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjoni.bergmans@fygi.nl , #ERROR! http://www.fygi.nl
Type contractTijdelijk
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieElsloo Lb, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Jfv92YJ20KuyQJ2hDR5L

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.