Onderhoudsmedewerker De Pier 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Onderhoudsmedewerker De Pier 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 


Onderhoudsmedewerker gezocht


Functie: Facilitair medewerker

Over De Pier

De vernieuwde Pier is een ware Foodboulevard met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van restaurants, bars, terrassen, winkels, flexwerkplekken, een reuzenrad é n zelfs luxe hotelsuites. Op De Pier worden het hele jaar door evenementen, festivals en markten georganiseerd om bezoekers te genereren. Deze evenementen bedenken en organiseren we zelf, of worden in nauwe samenwerking met externe organisaties georganiseerd. Ook verhuren we onze ruimtes en organiseren we evenementen in opdracht van derden zoals vergaderingen, bedrijfsfeesten en meetings.

Jouw Kans

Ter versterking van ons team wordt de functie van Medewerker Onderhoud aangeboden door de Pier BV. Je wordt onderdeel van een informeel en hardwerkend team. De Pier is een creatieve en kleine organisatie, waar samenwerken essentieel is. Een unieke kans om ervaring op te doen bij een zeer dynamisch bedrijf met veel ambitie.

Het betreft een functie waarin je multi-inzetbaar bent binnen het facilitaire team, aangestuurd door de Facilitair Manager, maar wel veelal zelfstandig werkend. Ben jij een pro-actief en praktisch persoon en vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken? De functie is in te vullen vanaf 32 tot maximaal 40 uur per week (diensten worden ingezet in overleg met de Facilitair Manager).

Wij vragen

- Je bent initiatiefrijk, handig en verantwoordelijk.

- Je bent ook in de weekenden beschikbaar

- Je bent enthousiast, sociaal, energiek, flexibel en communicatief vaardig.

- Kennis van en werkervaring met elektra en minimaal een van de volgende werkvelden: loodgieterswerk, timmer- en schilderwerk.

Takenpakket

- Dagelijks onderhoud waaronder diverse reparatiewerkzaamheden, sloten vervangen, lift oli ë n, schilderwerk, leidingen, riolering etc.

- Huismeestertaken waaronder lampen vervangen, kleine schades herstellen, stickers verwijderen, banners schoonmaken, planten water geven etc.

- Faciliteren bij evenementen en vergaderingen waaronder opbouwwerkzaamheden.

Soort dienstverband: Fulltime

Sollicitatiebrieven met CV kunnen worden gestuurd aan

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Huishoudelijke Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pier.nl/vacatures/21042021-facilitair-medewerker-gezocht?first_name=&last_name=&email=&phone=&cv[]=&cv[]=&privacy=&robo=&vacature=Onderhoudsmedewerker%20gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.