Onderhoud Schilder Jobs2Care B.V.;Jobs2Care 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Onderhoud Schilder Jobs2Care B.V.;Jobs2Care 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo van Jobs2Care

Neem contact opRietveldenweg 96
5222 AS, 's-Hertogenbosch
Nederland

Onderhoud Schilder

Bij onze opdrachtgever in de regio ben je altijd werkzaam bij jou in de buurt op particuliere klussen. Hierdoor vragen wij ook een representatieve uitstraling en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarvoor retour bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, toffe klussen en vastigheid! Lees verder voor meer informatie:

Herpen

38 uur

€3175 - €3725 per maand

Bouw

Onderhoudsschilder

Full time

Functie omschrijving

Bij onze opdrachtgever in de regio ben je altijd werkzaam bij jou in de buurt op particuliere klussen. Hierdoor vragen wij ook een representatieve uitstraling en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarvoor retour bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, toffe klussen en vastigheid! Lees verder voor meer informatie:

Opdrachtgever omschrijving

Dit bedrijf bediend al ruim 15 jaar de particuliere sector in het onderhouden van het schilderwerk. Door de constante kwaliteit die hier geboden word beschikt het bedrijf over een zeer interessant klantenbestand. Hier zul je voornamelijk op de mooiere particulieren klussen werkzaam zijn.
Als onderhoudsschilder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende schilderwerkzaamheden om de onderhoudsbehoeften particuliere woningen en gebouwen te vervullen. Als professional werk je nauw samen met andere teamleden zoals projectleiders en andere bouwvakkers om ervoor te zorgen dat de schilderwerkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd.
Uiteraard zijn de belangrijkste taken van een onderhoudsschilder het voorbereiden van oppervlakken door ze schoon te maken, te schuren en te plamuren. Je zorgt ervoor dat de juiste verfmaterialen en -apparatuur worden gebruikt en dat de verf op een nauwkeurige en efficiënte manier wordt aangebracht. Daarnaast voer je (mits nodig) herstelwerkzaamheden uit, zoals het repareren van scheuren en gaten in muren. Ook ben je hier in staan om zelfstandig en in teamverband te werken.

Functie eisen

- Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- In het bezit van een houtrot certificaat; (Op basis van ervaring mag ook)
- Beheersing van de Nederlandse / Engelste taal;
- Rijbewijs B en eigen vervoer is gewenst;
- In het bezit van een Schilder 2 diploma;

Wat bieden wij

- Verloning volgens het cao - €3.175,- €3.725,- per maand;
- Kilometervergoeding woon/werk x € 0,23 cent per kilometer;
- 125% overwerkbetaling na 37,5 uur;
- 24 betaalde vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, feestdagvergoeding en pensioensopbouw;
- Trainingen en scholingsmogelijkheden op kosten van de werkgever;
- Werkkleding en PBM's worden vergoed;
- ZZP is ook mogelijk;

Overige informatie

Geïnteresseerd in onze vacature? Neem dan contact met ons op! Uiteraard staan wij altijd open voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie! Ook zijn er mogelijkheden in de avond en op locatie af te spreken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderhoudsschilder
Indicatie salaris (min – max]3175 – 3175
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHerpen, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.jobs2care.nl/vacatures/vacancies-1251-a/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.