Obstetrie Verpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Obstetrie Verpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Obstetrie verpleegkundige

Samen voor een gezonde Zaanstreek.

Obstetrie verpleegkundige.

Verpleegkundige

Solliciteer Ik wil solliciteren

Verwijder Opslaan Opslaan

Wat bieden wij?

 • Maximaal € 4324,00 (FWG 50) of 4842,00 (FWG 55) bruto per maand (bij 36 uur)
 • 24 -36 uur contract
 • Korting op je sportkosten

Wat vragen wij?

 • Afgeronde MBO of HBO diploma verpleegkundige
 • Afgeronde opleiding obstetrie of bereidt om deze te volgen
 • Ongeveer 1 jaar ervaring op een algemene verpleegafdeling

Waarom ZMC ?

 • Open, informele werksfeer
 • Korte lijntjes tussen de afdelingen en weinig hiërarchie
 • Veel ruimte voor eigen inzicht en ontwikkeling

Ruime bevalkamers en prachtige zorgsuites, daar wil je bevallen en daar wil je werken! O&G verpleegkundige die dat wel ziet zitten? Kom dan naar het ZMC.

Beste nieuwe collega,

Wij maken graag kennis met je, want we zijn op zoek naar een nieuwe verpleegkundig obstetrie voor 24 t/m 36 uur per week.

Al werkzaam als verpleegkundige obstetrie of interesse in een stap in deze richting? Lees dan onderstaande maar eens door en stuur snel je cv!

Waarom je op onze afdeling Gynaecologie / Verloskunde wilt werken

Onze afdeling bestaat uit negen gynaecologen, acht arts-assistenten, twee klinisch verloskundigen en 34 verpleegkundigen. Naast het werk in de kliniek valt ook de spoedeisende hulp voor obstetrie en gynaecologie onder onze verantwoording. Alle zorg voor vrouw en kind is binnen het ZMC in één vleugel is ondergebracht, dat werkt erg prettig! Zo kunnen we namelijk de zorg niet alleen beter op elkaar afstemmen, ook de afstanden tussen bijvoorbeeld kraamsuites en couveuses zijn klein. Naast het dagelijks werk die bestaat uit de zorg voor zwangere, barende, kraamvrouwen en gynaecologische patiënten is er bij ons ruimte voor de begeleiding van leerling-verpleegkundigen en stagiaires**.*** Ook jij kunt je hier eenvoudig verder ontwikkelen in je vakgebied of erbuiten. Groeien en ontwikkelen is een belangrijk speerpunt binnen onze afdeling, het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis.

Wat er zo leuk is aan ons team

Eigenlijk zijn wij het leukste team van het ZMC! Ons team staat klaar voor moeder, kind en partner. Je bent nauw betrokken bij de start van nieuw leven, hoe mooi is dat! Je komt terecht in een warm bad waar alle collega's betrokken en loyaal zijn. Er is onderling ook veel persoonlijk contact buiten werktijd en door onze gemêleerde samenstelling voel je je snel thuis. Samen met de artsen heerst er een sterk teamgevoel en werken we als specialisten naast elkaar. Er is veel aandacht voor de patiënt zodat de zorg die we bieden altijd optimaal is. Onze compleet uitgeruste zorgsuites en bevalkamers zijn ontzettend ruim wat heerlijk werkt. Ontwikkelen van onze afdeling en vakgebied doe je samen, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Nieuwe ontwikkelingen op verpleegkundig gebied, afdelingsbeleid of opleidingen, wij staan open voor jouw visie!

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen kort zijn binnen en tussen de afdelingen. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega's en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: De unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken.

Wat we jou te bieden hebben

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Je krijgt een jaar contract met uitzicht op vast en je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) is dit maximaal €4.324 of €4.842 bruto per maand afhankelijk van de schaal.

Je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld. Medewerkers in dienst van het ZMC (met uitzondering van artsen niet in loondienst) vallen onder de cao ziekenhuizen.

 • Vind je het belangrijk om fit te blijven? Daar dragen we graag aan bij. Een gezonde Zaanstreek begint bij gezonde medewerkers. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:
 • Sporten op het werk en korting op je abonnement voor de sportschool
 • Gratis mindfulnesstraining, yogalessen en stoelmassages op het werk
 • Een zeer breed aanbod aan gratis online opleidingen, ook gericht op persoonlijke ontwikkeling via onder andere Goodhabitz. Denk aan een training 'Teamwork', 'Timemanagement', 'Talent ontwikkelen' of 'Lekker in je vel'
 • Korting op gezonde voeding in ons gezellige restaurant
 • Deelname aan ons aantrekkelijke fietsplan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Voorrangsregeling huisvesting (In samenwerking met de gemeente Zaanstad en woningcorporaties kunnen we, als je van buiten de regio komt, woningen met voorrang aanbieden. Het gaat hierbij om woningen met een tijdelijk huurcontract. Mocht je in aanmerking willen komen voor deze regeling, dan kun je dit aangeven bij je sollicitatie. We bespreken samen de voorwaarden en als je volgens ons in aanmerking komt voor de regeling, dan dragen we je aan als kandidaat bij de gemeente. De gemeente beoordeelt vervolgens de aanvraag.))

Wanneer jij bij ons kunt komen werken

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Kijk even of je onderstaande competenties kunt afvinken en stuur dan je brief en motivatie!

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO verpleegkundige opleiding
 • Een afgeronde specialistische opleiding obstetrie of je bent bereidt om deze te halen
 • Je hebt ongeveer een jaar ervaring op een algemene verpleegafdeling

Heb je na deze informatie nog inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op!

Esther van Exter, Anneke Balvers en Eva Jaspers Loes Ummels
Teamcoördinatoren Hoofd Zorg
of


Na je arbeidsvoorwaardengesprek stellen we een overeenkomst op. Je bent nu officieel deel van het enthousiaste team van het ZMC. Welkom!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4324 – 4324
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZaandam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijzmc.nl/vacature/763/obstetrie-verpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.