Monteur Hybride Verwarmingssystemen FYGI 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Monteur Hybride Verwarmingssystemen FYGI 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière met een sterke focus op innovatie en vooruitgang? Als installatiemonteur bij NBI Duurzaam in Hengelo, ben je expert in de technologie van morgen, met een speciale nadruk op hybride verwarmingssystemen. Hier bieden we meer dan alleen de standaard monteursrol, want je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied.

Wat kun je verwachten? Een competitief startsalaris, variërend van €2.800,00 tot €3.500,00, een solide pensioenregeling en de kans om deel uit te maken van een hecht team.

Jouw Rol

Als installatiemonteur bij NBI Duurzaam in Hengelo ben je gespecialiseerd in het plaatsen en in bedrijf stellen van hybride verwarmingssystemen. Terwijl veel monteurs gewend zijn aan het installeren van conventionele cv-ketels, begrijp jij dat hybride systemen diepgaande kennis en specifieke vaardigheden vereisen. Je voert deze taken veilig en volgens de nieuwste normen uit. Je dagelijkse taken omvatten onder andere:

 • Werken met systemen die voorzien zijn van warmtepompen.
 • Bijdragen aan duurzame oplossingen voor onze klanten.
 • Samenwerken met een team van collega's en kennis delen.

Jouw Team

Bij NBI Duurzaam waarderen we vakmanschap en investeren we in de juiste middelen en voorwaarden voor onze medewerkers. Je komt terecht in een team waar samenwerking en innovatie hoog in het vaandel staan. Hier krijg je de kans om je carrière verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de toekomst van energie-efficiëntie. Als dit aansluit bij jouw ambities, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Vacature eisen

Bij NBI Duurzaam in Hengelo zoeken we jou! Als allround installatiemonteur weet jij als geen ander hoe je hybride verwarmingssystemen installeert en in bedrijf stelt. Ben jij die expert die elk detail kent en klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dit zijn de kwaliteiten die we in jou zoeken:


 • Opleiding installatietechniek of gelijkwaardig
 • Stekdiploma (F-gassen)
 • Kennis en ervaring met hybride verwarmingssystemen die zijn voorzien van warmtepompen is een pré, geen must!
 • Rijbewijs B
 • VCA of bereid om deze te behalen


Arbeidsvoorwaarden

Bij NBI Duurzaam in Hengelo waarderen we jou als installatiemonteur voor je vakmanschap. Daarom krijg je aantrekkelijke voorwaarden:


 • Startsalaris van € 2.800,00 tot € 3.500,00
 • Heb je NEN1010 en NEN3140? Groei door naar € 3.700,00 bruto per maand 
 • Goede pensioenvoorziening 1/3 werknemer 2/3 werkgever
 • Werken in een hechte team van enthousiaste collega's
 • Bedrijfswagen met gereedschap ter beschikking

 

FunctietitelMonteur Wandplaten
Indicatie salaris (min – max]3500 – 3700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensherman.schuler@fygi.nl , 622504959 http://www.fygi.nl
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieHengelo Ov, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ij0mYui20KHaoityusg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.