Monteur Bovenleiding Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Monteur Bovenleiding Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Monteur bovenleiding & draagconstructies Railinfra

 • Utrecht , Utrecht
Railinfra Uitvoering en Bouwplaatsmanagement

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Jouw ambitie

Waar jij 's ochtends je bed voor uit komt? Voor jouw prachtbaan op en aan het spoor natuurlijk! Met jouw expertkennis als monteur bovenleiding ga jij er voor zorgen dat de treinen kunnen gaan rijden, veilig en op tijd!!


Dit wordt jouw baan

Monteur bovenleiding & draagconstructies. Dag en nacht, bij weer en wind, voer jij als monteur het bouwen van- en onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden aan de bovenleiding op het spoor. Veiligheid staat voorop, daarom werk je altijd in een team. Je zorgt niet alleen dat vele treinreizigers dagelijks veilig van A naar B kunnen reizen, maar dat ook jij en je collega's weer veilig thuiskomen. Jij vertrouwt daarbij op jouw observatievermogen en je verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zijn kwaliteiten die je sowieso bezit, de rest kun je leren. Dura Vermeer Railinfra zorgt ervoor dat je alle benodigde opleidingen en certificaten (opnieuw) gaat behalen. Zo start je, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, als monteur bovenleiding. Dat is je vertrekpunt, want uiteindelijk kun je ook doorgroeien naar hoofdmonteur of uitvoerder.


Maar laten we niet te hard van stapel lopen. Als je een bovenleiding wilt plaatsen, begin je met de juiste ondergrond van cement. Daarop komt een stalen mast en daarbovenop komen de stalen bovenportalen. als monteur bovenleiding & draagconstructies houd jij je in eerste instantie bezig met het:

 • Het bouwen en plaatsen de draag en betonconstructies;
 • Het verrichten van metingen en controles;
 • Uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Bewaken van de veiligheid voor jezelf en je collega's;
 • Continu verbeteren van de kwaliteit van de werkzaamheden door kennis te delen en van elkaar te leren;

Op het moment dat je aan de slag gaat als hoofdmonteur, komen daar ook voorbereidende werkzaamheden bij zoals het verzamelen van de benodigde materialen en gereedschappen en het aansturen van je team!


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit jij op je plek

Je standplaats is ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht, maar je bent grotendeels te vinden op onze projectlocaties aan het spoor in geheel Nederland. We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nóg gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig én op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen.


Vereisten

Dit breng jij mee

Als jij iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor en die inzet verwacht je ook van je collega's. Dat komt goed uit, want bij Dura Vermeer Railinfra gaan we altijd voor het beste. De beste kwaliteit en de beste vakmensen. Jij pakt je verantwoordelijkheid en hebt het lef om knopen door te hakken. Dat je bovendien een goed technisch inzicht hebt, spreekt voor zich, daar twijfelen wij niet over. Voor de vacature monteur bovenleiding neem je verder mee:

 • Een mbo werk en denk niveau
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Minimale leeftijd van 18 jaar Geen 9-tot-5-mentaliteit. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in het weekend en in de nacht waarvoor je standaard een zeer goede toeslag voor ontvangt;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een DVP en/of VCA
 • De monteur bovenleiding heeft de bereidheid om in geheel Nederland te werk te worden gesteld;
 • Je deinst niet terug voor werken op hoogte, fysiek zwaar werk en het krijgen van vuile handen.

Heb je al enige ervaring als monteur bovenleiding en je bent toe aan een volgende stap als hoofdmonteur of uitvoerder? Dan komen we graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken.


Dit bieden wij jou

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS) . Dus bieden we je onder meer:

 • Een uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen, 23 ADV dagen ( beide op fulltime basis);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical;
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof;
 • Een zeer goede beloning wanneer je de nachten of weekenden gaat werken;
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen;
 • Een bedrijfsbus, smartphone en een laptop of tablet van de zaak;
 • En last but not least: fijne collega?ss die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer

Heb jij ook hart voor het spoor? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via onderstaande button. Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via of

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Laagspanning
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/monteur-bovenleiding-draagconstructies-railinfra

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.