Microbiologisch QC Laborant (Voedingsmiddelen) Science at Work Staffing BV 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Microbiologisch QC Laborant (Voedingsmiddelen) Science at Work Staffing BV 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als microbiologisch analist ga je aan de slag bij een toonaangevend laboratorium in de voedingsmiddelen branche. De producten van dit voedingsmiddelenbedrijf worden getest op de Quality Control (QC) afdeling binnen het laboratorium om zo de kwaliteit ervan te kunnen waarborgen. Als Analist Microbiologie ga je verschillende microbiologische analyses uitvoeren. Denk hierbij aan klassieke technieken zoals het maken van buffers en media, het voorbereiden, opwerken en uitplaten van schimmel en bacteriële testen. Deze voorbereidende testen ga je veelal zelfstandig uitvoeren. Daarnaast werk je af en toe gezellig samen met je collega! Vervolgens voer je de verkregen resultaten in met behulp van het LIMS-systeem en rapporteert deze aan je supervisor. Als microbiologisch technician zul je soms ook bijspringen bij de andere teams binnen het laboratorium, dat maakt dit een leuke en veelzijdige functie!

Vacature eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met het volgende profiel:

 • Een afgeronde kMLO/ MLO-3/ MLO-4 opleiding in de richting van microbiologisch analist, bacteriologisch analist, microbiologisch technician, allround laborant of soortgelijk
 • Stage ervaring op een microbiologisch lab is een pré
 • Je werkt nauwkeurig en bent in staat om technieken zelfstandig en zorgvuldig uit te voeren
 • Je bent sociaal en je vindt het leuk om samen te werken met je collega's
 • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Goed salaris: €2400 - €3300 o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring
 • Fulltime dienstverband (32 uur per week bespreekbaar)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Pensioen
  • Prestatiegebonden bonus

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

 

FunctietitelMicrobiologisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensward.ellenbroek@scienceatwork.nl , 31203032120 http://www.scienceatwork.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieWestwoud, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6jTNEm620KpUd61vFrAD

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.