Microbiologisch Analist Processionals 20-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Microbiologisch Analist Processionals 20-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Zorg jij ervoor dat alleen de állerbeste kwaliteit babyvoeding in de winkel ligt? In het laboratorium van deze zuivelgigant analyseer je eindproducten, halffabricaten en grondstoffen. Je werkt in een gezellig en deskundig team en krijgt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Dit grote, internationale bedrijf maakt producten op het gebied van nutrition, health en wellness. De locatie in Nunspeet produceert babyvoeding en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Je voert microbiologische analyses uit in het microbiologische laboratorium en bent bezig met het optimaliseren van de processen. Je zal afwisselend het gehele proces doorlopen. Van mediabereiding en monstervoorbereiding tot analyses op de pathogenen afdeling en van de niet-pathogenen afdeling tot en met de dataverwerking. Er wordt gebruikt gemaakt van diverse technieken zoals de klassieke methode, de Elisa methode en PCR techniek. Een mooie afwisselende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden!

Wat wij vragen

De analist microbiologie die we zoeken werkt zeer nauwkeurig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder breng je het volgende mee:
  • een afgeronde mbo- laboratoriumopleiding
  • sterke affiniteit met productie en met levensmiddelentechnologie
  • je kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig

Wat wij bieden

Als analist microbiologie krijg je een belangrijke rol in de kwaliteit van de producten. Daarbij krijg je het volgende:
  • een bruto basissalaris tussen €2.600,- en €3500,- per maand
  • een 13e maand
  • 25 vakantiedagen
  • €0,21 cent per km reiskosten
  • een werkweek tussen de 24 en 36 uur (afhankelijk van de wens)

Waar ga je werken

Het bedrijf waar jij gaat werken is een wereldwijde speler op het gebied van nutrition, health en wellness. Op deze locatie in Nunspeet werken ca. 350 mensen aan de productie van babyvoeding. Dit bedrijf staat bekend om de goede ontwikkelingsmogelijkheden. Zo zijn er mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen en om door te groeien in functie. Verder heerst er hier een prettige informele werksfeer met korte lijntjes.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Analist
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensraoul.wijenberg@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieNunspeet, Gelderland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.