Meet - en Regelkamer Operator, Geleen Adecco 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Meet – en Regelkamer Operator, Geleen Adecco 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Tijd voor een nieuwe uitdaging, op een nieuwe plek en zin om samen met je collegae te starten op de volledige nieuwe site van onze opdrachtgever?


Per 1 januari opent de volledige nieuwe site voorzien van state of the art oplossingen op het gebied van veiligheid, milieu en klimaat.


Wat ga je doen?


Bij onze opdrachtgever is veiligheid het allerbelangrijkste. In je werk staat dit dat ook voorop , we verwachten van jou kennis en ervaring omtrent SHEQ en dat je snel kan optreden in crisis situaties. Verder en je analytisch sterk, onderzoekend en kan je optreden als coach voor de operators.


Het operationeel houden, stoppen en herstarten van de installaties, controleren en bijsturen van de processen op basis van verschillende parameters en optimaliseren van het productieproces is de kern van je werk.


Verder neem je deel aan interen en externe overleggen met betrekking tot de veiligheid en uitstoot van de site en rapporteer je incidenten en verbeterpunten op een heldere en constructieve manier.


Tijdens je schift ben je verantwoordelijk voor de installatie en je mensen. Je zorgt dat installatie in de juiste staat is en geef toestemming voor (onderhouds) werkzaamheden. Voor de operators ben je een coach en inspiratiebron en motivator.


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een veelzijdige industriële organisatie die zich richt op diverse sectoren, waaronder landbouw, het benutten van bioreststoffen en het aanbieden van industriële oplossingen. De groep heeft ongeveer 4.700 medewerkers in dienst en speelt een vooraanstaande rol in de meeste van haar markten.


International leveren wij hoogwaardige vloeibare, oplosbare en vaste plantenvoeding om boeren te ondersteunen bij het realiseren van efficiënte en duurzame landbouwpraktijken. Ons wereldwijde team van agronomen en commerciële adviseurs staat bekend om hun sterke klantgerichtheid en bouwt voort op een indrukwekkend erfgoed. We kunnen namelijk steunen op 100 jaar aan expertise (in vaste en oplosbare meststoffen op basis van kalium) en 70 jaar aan ervaring van in vloeibare meststoffen.


Onze belofte om boeren de exacte middelen te verschaffen die ze nodig hebben om hun gewassen te stimuleren, vormt de essentie van ons werk. Op deze manier kunnen we verzekeren dat al onze inspanningen, zowel via onze producten, onze deskundigen als onze adviseurs, resulteren in maximaal rendement: hogere opbrengsten voor de gewassen, meer controle voor de boeren en een gezondere planeet voor ons allemaal.


Wat vragen wij?

  • MBO 3/4 chemie/ procesindustrie of gelijkwaardig door ervaring.
  • VAPRO - C
  • VCA volledig certificatie
  • 3 tot 5 jaar ervaring in een chemische installatie

Verder begint jouw woordenboek met de V van Veiligheid en Verantwoordelijkheid en heb je een goede kennis van Microsoft Office pakketen, DCS-systemen en is kennis van SAP een pré.


Wat krijg je hiervoor terug?


Je bestuurt onze hagelnieuwe site in Geleen. Deze locatie is ingericht met de nieuwste snufjes en technieken op basis van veilig werken en duurzaamheid. Het is aan jou om de site goed te laten functioneren en zorg te dragen voor de fieldoperators.


Een beleving op zich.


Naast een aantrekkelijk salaris biedt de werkgever een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsomstandigheden aan.


Wil jij samen met jouw team van deze site een succes te maken en schrikt 5 - ploegen je niet af, reageer dan door op de groene button te klikken of neem voor meer informatie op met:


Maarten Guldemond

Consultant Werving & Selectie

M: +31 (0)6 34 633 702

E:  maarten.guldemond@adecco.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Betonproductie
Indicatie salaris (min – max]3450 – 5200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensregiomaastricht@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGeleen, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/miVNJ8m20M9bfm1xZgqe

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.