Medisch Dataverzamelaar voor 32 uur per week, locatie Rotterdam/hybride Stichting hiv monitoring 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Medisch Dataverzamelaar voor 32 uur per week, locatie Rotterdam/hybride Stichting hiv monitoring 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 


Stichting hiv monitoring (SHM) verzamelt en onderzoekt medische gegevens van mensen met hiv in Nederland. Hiermee bevorderen we kennis en inzicht over hiv, en dragen we bij aan de kwaliteit van zorg en preventiebeleid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam (vlakbij het AUMC, locatie AMC). Met 48 medewerkers zijn we een kleine stichting, waar collega’s goed benaderbaar zijn en de sfeer informeel en vriendelijk is. Wil je graag een bijdrage leveren aan de kennis over hiv, en vind je het leuk medische dossiers uit te pluizen op zoek naar de juiste informatie? Solliciteer en kom bij ons werken als dataverzamelaar. We bieden een competitief loon met goede arbeidsvoorwaarden, zoals 45 verlofdagen op fulltime basis, hybride werken en een ruime reiskostenvergoeding.

Meer info: www.hiv-monitoring.nl

Wat houdt de functie in?

 

Als dataverzamelaar haal je de benodigde informatie uit de elektronische patiëntendossiers (EPD’s) van hiv-patiënten en ben je verantwoordelijk voor het invoeren van deze data in de database van SHM:

-       Je verzamelt data uit EPD’s in één of meerdere van de 24 behandelcentra in Nederland. Dit doe je alleen of met een aantal collega’s, afhankelijk van de grootte van het centrum.

-       Je draagt zorg voor de logistiek van de dataverzameling in het ziekenhuis, je zorgt bijvoorbeeld in samenwerking met het hiv-team voor de aan- en afmeldingen van patiënten voor SHM.

-       Je bent contactpersoon voor SHM in het ziekenhuis, en signaleert knelpunten en zorgtrends bij je leidinggevende.

-       Je werkt eventueel mee aan interne en externe projecten.

 

Wat vragen wij?

 

-       Je beschikt over aantoonbare medische kennis, bij voorkeur op hbo-niveau.

-       Je kunt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd werken en bent digitaal goed onderlegd.

-       Je kunt omgaan met vertrouwelijke patiëntgegevens.

-       Je bent betrokken bij je werk, hebt affiniteit met de doelstellingen van SHM en bent een actieve ambassadeur van SHM in het veld.

-       Je hebt goede contactuele eigenschappen.

Wij zoeken op dit moment iemand voor de locatie Rotterdam (Erasmus MC), daarom gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat die woonachtig is in deze regio. De inwerkperiode duurt ongeveer 4 weken en vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam. Deze functie is ook voor starters met een (pas) afgeronde hbo of wo opleiding in de gezondheidszorg zeer geschikt. 

 

 

 

 

 

Wat bieden wij?

 

  • Marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • Ruime vakantiedagenregeling: 45 verlofdagen op fulltime basis
  • Fiets- en autokilometervergoeding en een ruime vergoeding voor de aanschaf van een fiets voor woon-werkverkeer
  • (Gedeeltelijke) vergoeding OV-kosten
  • Onbelaste thuiswerkvergoeding
  • Mogelijkheid tot hybride werken (vanuit huis en op verschillende locaties werken)
  • Toegang tot onze online leerplatform voor je persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling

Het salaris is maximaal € 3.207,00 bruto per maand op fulltime basis en is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Het salaris wordt per 1 januari 2024 geïndexeerd. Het dienstverband wordt aangegaan op basis van een jaarcontract.

Heb je interesse?

Je kunt je motivatie en CV sturen naar shmpersoneel@amsterdamumc.nl ter attentie van Inge Bartels, HR adviseur. Een intern assessment en diploma- en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure. We ontvangen graag je sollicitatie uiterlijk 15 december 2023. De eerste gesprekken vinden plaats op 9 en 11 januari 2024.

Voor meer informatie: bezoek onze website (www.hiv-monitoring.nl) of neem contact op met Femke Paling (leidinggevende afd. dataverzameling) per e-mail: f.paling@amsterdamumc.nl of telefonisch op 06-38928111.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Archiefmedewerker
Indicatie salaris (min – max]2316 – 3207
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensshmpersoneel@amsterdamumc.nl , 31205662237 http://www.hiv-monitoring.nl/index.php/nederlands/
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.