Medisch administratief medewerker Career rebels 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Medisch administratief medewerker Career rebels 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 


Wij zijn per direct opzoek naar medisch administratief medewerker voor ons opdrachtgever in regio Amsterdam.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk huisartsen en ziekenhuizen maar ook verloskundigen, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. Binnen het laboratorium voor medische microbiologie en moleculaire biologie (MMB) zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 24 uur per week 

De werkzaamheden bestaan uit:

Samen met drie collega’s vervul je een ‘dienstverlenende rol’ voor het MMB laboratorium. Voorbereidend en afrondend administratief werk draagt bij aan een goed resultaat voor artsen en patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het inkomend telefoonverkeer, het beantwoorden van de telefoon en het verstrekken van medische informatie aan aanvragers. Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, zoals het registreren en het verwerken en archiveren van gegevens, behoort ook tot je werkzaamheden. De administratief medewerker is de schakel binnen het lab tussen de klanten/ artsen en de op het laboratorium werkende medewerkers en artsen-microbioloog. 


Deze organisatie is een van de grootste medisch diagnostische centra van Nederland. Deze organisatie biedt zorgverleners en patiënten diagnostisch onderzoek om de oorzaak van een klacht of ziekte vast te stellen of de voortgang van het genezingsproces te volgen. We doen dat met ruim 700 medewerkers, klantgericht en efficiënt, tegen aanvaardbare kosten en met gebruik van de meest geavanceerde digitale techniek. Dagelijks verwerkt deze organisatie 10.000 buisjes patiëntmateriaal. Daarnaast exploiteren we een grote afdeling Trombosezorg die aan meer dan 17.000 patiënten antistollingszorg biedt. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk huisartsen en ziekenhuizen maar ook verloskundigen, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. 


Functie eisen:

 Voor deze functie zoeken we iemand met een MBO denk- en werkniveau. Je beschikt over goede sociale omgangsvormen, bent klantgericht en werkt nauwkeurig. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal goed en bent handig met de computer. Ervaring binnen de medische sector, zoals een huisartsenpraktijk of een ziekenhuis, is een grote pré.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedisch Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2129 – 3118
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevenshello@careerrebels.nl , 31102062020 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.