Medior – CDD/KYC Analist Welten Groep 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Medior – CDD/KYC Analist Welten Groep 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

INTRO

en je een ervaren CDD/KYC Analist op zoek naar de volgende stap? Dan is dit de kans voor jou! Bij Welten Groep kun je je expertise inzetten om onderzoek te doen naar verdachte geldstromen en opvallende bedrijfsactiviteiten bij verschillende opdrachtgevers.

Als gedetacheerde krijg je de mogelijkheid om in diverse omgevingen te werken, jezelf sneller en verder te ontwikkelen, en bovendien bieden we een onbeperkt opleidingsbudget!

WAT JE BIJ ONS GAAT DOEN

Als medior CDD/KYC analist werk je in een team met junior, medior en senior analisten. Naast het uitvoeren van onderzoeken naar klanten van financiële instellingen, begeleid je ook junior analisten en neem je complexe dossiers niet uit de weg.

Je verantwoordelijkheden omvatten het opstellen van klantonderzoeken (PR en EDR), het onderhouden van klantcontact voor het verkrijgen van benodigde documentatie, het coachen van junior analisten en het opstellen van adviezen met betrekking tot risicofactoren.

ZO ZIJN WIJ EEN MATCH

Ben je nieuwsgierig en wil je altijd blijven leren? Dan zouden we zeker een match kunnen zijn! We zijn altijd op zoek naar mensen die de beste willen worden in hun vakgebied.

Grondig analyseren, het belang van de klant afwegen en snel schakelen: daar ben jij goed in. Jij werkt nauwkeurig, durft de knoop bij twijfel door te hakken en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. In prioriteren en plannen ben je sterk. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar voelt je zeker ook onderdeel van het team.

Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een analytische of juridische functie, bij voorkeur in de financiële dienstverlening of bijvoorbeeld bij FIOD, Politie, FIU, Trust;
  • Minimaal beschikbaar voor 32 uur per week;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCdd Analist
Indicatie salaris (min – max]3800 – 4350
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrecruitment@welten.nl , 627322484 https://welten.nl/
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://welten.nl/vacatures/medior/cdd-analist/?utm_medium=referral&utm_source=nvb

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.