Mediaconsulent Bibliotheek gemeente Barneveld 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Mediaconsulent Bibliotheek gemeente Barneveld 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb je een vriendelijke en gastvrije houding? Houd je van boeken en ben je maatschappelijk betrokken? Voor ons team Frontoffice zijn we op zoek naar een nieuwe collega die een aanspreekpunt is voor bezoekers van de Bibliotheek Barneveld, maar ook werkzaam is achter de schermen. Wil je deel zijn van een enthousiast team en bijdragen aan een positieve klantervaring? Dan horen we graag van je.

Je speelt een sleutelrol in het verwelkomen van onze bezoekers, het verstrekken van informatie en het faciliteren van hun bibliotheekervaring. Je helpt leden en bezoekers met vragen over de collectie, over administratieve zaken, over de digitale overheid of over onze activiteiten.

Bij de Bibliotheek Barneveld werk je in een ondernemende, klantgerichte en maatschappelijk betrokken organisatie. We prikkelen mensen uit de gemeente Barneveld om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van taal, leesbevordering, kennisdeling, het ontwikkelen van basisvaardigheden en cultuur. Reageren is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 17 mei .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBaliemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)3 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieBarneveld, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bibliotheekbarneveld.nl/over-ons/vacatures/vacatures.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.