Medewerker Vergunningen APV Lodewijck Groep 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Medewerker Vergunningen APV Lodewijck Groep 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Lodewijck GroepLodewijck GroepLodewijck Groep

Medewerker vergunningen APV - Subteam verg. APV

Type vacature: Interim opdracht
Uren: 36 uur
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 01 december 2024

Deadline solliciteren: 20 mei


Als officiële contractpartner van de gemeente Amsterdam voor het specialisme Algemeen Bestuursrecht, is Lodewijck Groep op zoek naar een Medewerker vergunningen APV, voor het Subteam vergunningen APV, stadsdeel West.

De functie


In de functie van Medewerker vergunningen APV speel je een cruciale rol in het beoordelen van vergunningsaanvragen, het controleren van aanvragen op het gebied van APV, en het adviseren van aanvragers over de benodigde vervolgstappen. Bovendien werk je nauw samen met collega s van verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat vergunningen worden verleend in overeenstemming met het geldende beleid en de wet.

Dit doe je op een gemiddelde werkdag


 • Het onderhouden van contact met aanvragers om eventuele ontbrekende informatie aan te vullen.
 • Het zorgvuldig toepassen van lokale wet- en regelgeving bij de beoordeling van aanvragen.
 • Het afhandelen van bezwaarschriften met betrekking tot vergunningsbeslissingen.
 • Het opstellen van gedegen rapporten over vergunningverlening.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

 • Aantoonbare kennis APV.
 • Aantoonbare kennis Bibob.
 • Aantoonbare ervaring met het afhandelen Vergunningen Horeca.
 • Competenties: Analytisch vermogen, Oordeelsvorming, Klantgerichtheid, Samenwerken, Besluitvaardig, Stressbestendig.

Bij de afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving (VTH) vervullen wij een sleutelrol. De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) is verantwoordelijk voor het toetsen van vergunningsaanvragen, het toezicht en de handhaving in de bebouwde ruimte. De medewerkers zien toe op de naleving van regelgeving en vergunningen en treden op ter voorkoming of beëindiging van overtredingen en de ongewenste effecten hiervan. De gemeente Amsterdam werkt graag op een eenduidige manier in het verlenen van diensten aan klanten. Hoewel elk stadsdeel haar eigen afdeling VTH heeft, wordt de samenwerking onderling nadrukkelijk opgezocht. Voortdurend zijn we op zoek naar de beste samenwerkingsvorm en het zo uniform mogelijk bedienen van de Amsterdamse burgers en ondernemers. De afdeling bestaat grofweg uit drie verschillende teams: Vergunningen, Toezicht & Handhaving en Procesuitvoering. Het team Vergunningen Gebruik bestaat uit drie sub-teams. Het sub-team horeca handelt vergunningen af voor exploitatie, drank, kansspelautomaten en terrasvergunningen. Stadsdeel West telt in totaal ruim 800 horecavestigingen, waarvan 37 coffeeshops en 6 nachtzaken. Het sub-team evenementen voert de regie over de evenementenvergunningen van buurtbarbecues tot dance- evenementen. Met het Bilderdijkpark, Erasmuspark, het Stenen Hoofd, Mercatorplein, Bos & Lommerplantsoen en het Westerpark hebben we meerdere (grote) locaties waar evenementen worden gehouden. Het sub-team huisvesting handelt huisvesting gerelateerde vergunningen, kapvergunningen, autoverhuurbedrijven en ligplaatsvergunningen af.

Over Lodewijck Groep

Een frisse blik op Ruimtelijke Ordening, Bestuursrecht & Omgevingsrecht
Lodewijck Groep is een specialistisch, juridisch bureau in de Ruimtelijke Ordening, Bestuursrecht en het Omgevingsrecht. Onze frisse blik wordt gezien en maakt ons voorkeursleverancier voor meerdere gemeenten en omgevingsdiensten voor de inhuur van adviseurs en juristen op locatie. Daarnaast geven onze specialisten onafhankelijk juridisch advies aan onze opdrachtgevers vanuit onze ruimtelijke adviespraktijken te Schiphol-Rijk en Zwolle. Onze klantenkring bestaat uit overheden (gemeenten en omgevingsdiensten), projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, bouwbedrijven, aannemers en architectenbureaus.

Ervaringsniveau: Professional Young Professional

Type vacature: Interim opdracht

Locatie: Amsterdam Randstad


werken bij Lodewijck Groep?

 • Beechavenue 139, 1119 RB Schiphol-Rijk
 • Grote Voort 247, 8041 BL Zwolle

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Vergunningen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijlodewijckgroep.nl/vacatures/medewerker-vergunningen-apv-subteam-vergunningen-apv-gemeente-amsterdam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.