Medewerker Technische Dienst Bryte 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Technische Dienst Bryte 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bryte LogoBryte Logo

Werken bij

Medewerker Technische Dienst

38 uur per week

Bryte, where happiness grows! Hierdoor groeit ook onze behoefte aan technische kennis en het optimaal laten functioneren van alle technische en elektrotechnische installaties. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je bij ons verder groeien, reageer dan snel op onze vacature.


Jouw taken

Met jouw kennis, ervaring en passie voor techniek zorg jij, als technische alleskunner, voor het optimaliseren en onderhouden van machines, automatisering, gebouwen en het verhelpen van storingen aan de installaties. Kortom een afwisselende, veelzijdige baan waarin jij een grote bijdrage levert door middel van het in de praktijk brengen van alle aspecten van de techniek.

Wat vragen wij

  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ondernemend en leergierig;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheid in woord en geschrift;
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij

Een afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een marktconform salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij je prima ontwikkelingsmogelijkheden via opleiding en training. Je standplaats is Tinte/ s'-Gravenzande.

Over ons

Bryte, where happiness grows! Teler van smaakvolle, eerlijk geteelde tomaten. We zijn in 2019 ontstaan als samenbundeling van twee gerenommeerde teeltbedrijven in het Westland en Voorne Putten. Bryte is één bedrijf met zeven locaties, geografisch geconcentreerd in het westen van het land: drie in het Westland, vier op Voorne-Putten. Als professionele organisatie hebben we meer kennis in huis, meer capaciteit, meer visie. We zijn groot, zonder ons groot te gedragen. Want bij Bryte hebben medewerkers verantwoordelijkheid. Waarderen we initiatief. Bieden we kansen. Daardoor blijven mensen enthousiast. En zijn ze bereid om flink aan te pakken. Meer informatie over Bryte? Lees verder op deze site!

Ben je enthousiast? Mail je motivatiebrief met CV naar via of vul het onderstaand sollicitatieformulier in!

Ben jij onze nieuwe Medewerker Technische Dienst?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
Locaties-Gravenzande, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://bryte.nu/werken-bij/medewerker-technische-dienst/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.