Medewerker Salarisadministratie (vaste baan), Zaltbommel Adecco 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Salarisadministratie (vaste baan), Zaltbommel Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

De Adecco Group is 's werelds toonaangevende partner voor HR-oplossingen. Dagelijks voorzien wij meer dan 700.000 mensen van een vast en flexibel dienstverband. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen voorzien we de wereld van werk, baan voor baan. Ter uitbreiding van ons team op ons hoofdkantoor in Zaltbommel zijn we op zoek naar een:

Medewerker Salarisadministratie


De afdeling salarisadministratie, gevestigd op het hoofdkantoor in Zaltbommel, is onderdeel van de Financiële Administratie en telt 2 personen. Het team werkt voor meerdere onderdelen binnen de Adecco Group in Nederland, waarbij een ieder naast het generieke werk zijn eigen specialisatie heeft.


Zoek jij een leuk en professioneel team? Ben jij het puzzelstukje dat wij zoeken om ons plaatje compleet te maken? Aarzel dan niet en lees gelijk verder.


Wat ga je doen

Als accurate en allround medewerker salarisadministratie, ben je mede verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van de salarismutaties binnen de Adecco Group. In dit geval met als specialisatie de Professional Staffing ondernemingen, genaamd Modis/Akkodis.

Je doet de controle op de aangeleverde salarismutaties en geeft een pro actieve terugkoppeling naar stakeholders indien er onjuistheden zijn. Je bewaakt de juiste toepassing van fiscale regels en je controleert of de verschillende documenten voor de belastingdienst aanwezig zijn.

Je verwerkt naar aanleiding van de salarismutaties de gevolgen voor de pensioenverzekeraar en overige verzekeringen.

Je bent continue en proactief op zoek te zijn naar mogelijkheden de processen te verbeteren en up-to-date te houden.

Veelvuldig contact met collega’s en externe relaties hoort bij de dagelijkse uitdagingen.


Waar ga je werken?

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij bieden:

Samenwerken in een leuk, klein en hecht team;

Hybride werken is de norm, waarbij de kantoordagen worden vastgesteld in overleg met het team en het management;

Een werkweek van 32 of 40 uur;

Startsalaris op basis van 40-urige werkweek tussen de € 2.625,- en € 3.263,-

afhankelijk van je meegebrachte ervaring;

Secundair onder meer: vaste 13e maand, incentive-regeling en winstuitkering;

Een goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, 13 ADV–dagen, reiskosten- en thuisvergoeding. De ADV dagen worden het eerste jaar standaard als 5% salaristoeslag uitgekeerd. Na afloop van het eerste jaar, heb je de mogelijkheid dit om te zetten naar 13 vakantiedagen.

Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;

Een baan bij één van de grootste HR dienstverleners ter wereld;

De kans om bij te dragen aan onze maatschappij d.m.v. deelname aan sponsorevents, waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan;

Waardering en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën; of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.


Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.


Wat vragen wij?

De functie biedt veel variatie in verantwoordelijke taken. Dat vraag om professionaliteit en gretigheid, gevoel voor interne verhoudingen en een ‘hands-on’ mentaliteit. Daarnaast beschik je over:


Kennis en ervaring met salarisverwerking.

Affiniteit met moderne financiële systemen (kennis van Paymaster en e-Synergy is een pré) en daarnaast beschik je over meer dan alleen de basiskennis van MS-Excel.

De motivatie om je vakmatig te blijven ontwikkelen via trainingen, cursussen, workshops. Zowel extern of intern via onze eigen Adecco Group Academy.

Eigenschappen als stressbestendig en flexibel tijdens periodieke afsluitingen en bovenal 100% integer.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Heb je interesse of wil je meer weten over deze baan?


Reageer door op de sollicitatiebutton te klikken. Je solliciteert op een vaste baan, waarbij je na een selectieronde met twee gesprekken (en eventueel assessment) direct in dienst komt bij Adecco.


Wil je eerst meer informatie? Bel of e-mail dan met Consultant Werving & SeIectie Finance -Wendy Janssen tel 06-12011981 of wendy.janssen@adecco.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Salarisadministratie
Indicatie salaris (min – max]2625 – 3263
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensregiodenbosch@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieZaltbommel, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/riUNn9r20KXvFr3KxE1z

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.