Medewerker Quality Control Oté Pharma Sol B.V 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Medewerker Quality Control Oté Pharma Sol B.V 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Medewerker Quality Control bewaak je, samen met de rest van het Quality Control team, de kwaliteit van het product en proces van de aseptisch geproduceerde contactlensvloeistoffen en oogdruppels. Jij zorgt ervoor dat eindproducten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen door aan de hand van de geldende werkinstructies en procedures verschillende chemische analyses uit te voeren. Daarnaast heb je een rol in de ontwikkeling van nieuwe producten en kwantificatie methodes.

Taken die hierbij horen, zijn o.a.:

 • Het uitvoeren en analyseren van visuele, fysische of chemische karaktereigenschappen van producten met behulp van fotospectrometer, high performance liquid chromatografie of titratie methoden.
 • Het bemonsteren en keuren van grondstoffen, half- en eindproducten volgens daarvoor bestemde procedures en methodes (nat- chemische bepalingen).
 • Registreren van meetresultaten en indien van toepassing verwerken in het geautomatiseerde systeem.
 • Uitvoeren van steriliteitsonderzoeken op eindproducten en algemene determinatie van de microbiologische overschrijdingen van het product of hoog risico ruimte.
 • Uitvoeren van cleanroom monitoring waaronder microbiologische bemonstering en deeltjestelling voor het beheersen van de maximale contaminatie in de cleanroom.
 • Interpreteren en rapporteren van resultaten uit houdbaarheid studies en validatie van methoden en processen.
 • Het bepalen van de chemische, fysieke en microbiologische eigenschappen gedurende de houdbaarheid  van het product als onderdeel van het ontwikkelingsproces.
 • Kalibratie van laboratoriumapparatuur en beoordelen van resultaten.
 • Deelnemen aan project teams ten behoeve van het optimaliseren, verifiëren en valideren van nieuwe methodes voor nieuwe of geoptimaliseerde producten.

Wat heb je nodig om van deze baan een succes te maken?

We zoeken iemand die flexibel en proactief is, leergierig en gemotiveerd en die het leuk vindt om in een jong team te werken. Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk, helder en direct en kunt nauwkeurig werken.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een MLO opleiding met relevante werkervaring of een HLO opleiding in een chemische richting. Het is een pré als je al ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie of met het werken in een cleanroom. Ervaring met chromatografie is een harde eis. Je bent beschikbaar voor 32-40 uur in de week en bent bereid om te werken op afwisselende  werktijden tussen 6.00 uur en 19.00 uur, waaronder ook eenmaal per maand in het weekend. Daarnaast heb je ervaring met Microsoft Office en beheers je de Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wie zijn wij?

Wij zijn Oté Pharma Sol B.V.. Al meer dan 40 jaar bieden we innovatieve producten aan op het gebied van contactlensverzorging. Zowel nationaal als internationaal hebben we een sterke marktpositie op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van contactlens- en oogzorgproducten. Zowel productie als alle kantoorfuncties zijn gevestigd op dezelfde locatie in Uden. Wij zijn vooruitstrevend, verbindend, verfrissend, puur en werken met plezier! Meer informatie over Oté kun je vinden op werkenbijote.nl 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelQc Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2450 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenssollicitatie@ote.nl , 06-47143252 https://werkenbijote.nl/
Type contractVast
BrancheFarmacie
LocatieUden, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.