Medewerker Private Lease Walters People 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Medewerker Private Lease Walters People 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam/Moordrecht ben ik per direct op zoek naar Private Medewerkers binnen de Lease voor de grootste leasemaatschappij van Nederland.

Als Medewerker Commercieel Support ben je in nauwe samenwerking met je collega's.

Door je resultaatgerichtheid, in combinatie met jouw enthousiasme en affiniteit met auto's weet je kwalitatief hoogwaardige gesprekken met je klant te voeren en hiermee tastbaar commercieel resultaat te boeken. Je onderhoudt actief contact met jouw relaties en vertaalt wensen en verwachtingen naar commerciele houding houding bedien je onze relaties zodanig dat zowel de relatie als die van de organisatie om haar doelstellingen bereiken. Dit alles in een volwassen en competitieve markt waarin de organisatie zich bevindt en groeidoelstellingen heeft. Maak jij het verschil?

Jij bent kritisch ten aanzien van bestaande werkwijzen en processen binnen de organisatie, omdat je vindt dat alles beter kan. We hebben jouw creativiteit nodig om onze organisatie meer en meer in staat te stellen haar relaties optimaal van dienst te zijn, commerciele kansen. Jouw doel? Een uitgebreide portefeuille van tevreden relaties, een groei in het wagenpark en een nog beter rendement.

Kijk jij met een commerciele blik de wereld in? Ben je gebrand op het halen van commerciele successen? Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je relaties en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Je bent stressbestendig en ziet het pro-actief contact zoeken met onze relaties.

Profiel:

 • MBO+ / HBOwerk- en denkniveau
 • Administratieve, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden
 • Klantgericht, servicegericht en resultaatgericht en enthousiast; commerciele kansen laat je niet onbenut
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Door je ordergerichtheid en grote mate van affiniteit met auto's ben je in staat hierover kwalitatieve verkoopgesprekken met positief resultaat te voeren

Offer:

 • Goed salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Trainingtools
 • Overname na 7 maanden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPrivate Banker
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
ContactgegevensLAMMERN.93273.572@walterspeoplenl.aplitrak.com , 020 644 46 55 onbekend
Type contractLeer-werk overeenkomst
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.