Medewerker Operationeel Inkoop Ziekenhuis Nij Smellinghe 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Operationeel Inkoop Ziekenhuis Nij Smellinghe 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLMCL ziekenhuis Leeuwarden foto ingang boom in bloei

  • Huidige: Medewerker Operationeel Inkoop MCL

Medewerker Operationeel Inkoop MCL

Salaris €2391 - €3484

Arbeidscontract 24 uur per week

Opleidingsniveau mbo

Solliciteer tot en met 27 mei 2024

Salaris €2391 - €3484

Arbeidscontract 24 uur per week

Opleidingsniveau mbo

Solliciteer tot en met 27 mei 2024

Heb je oog voor detail en ervaring met het ERP programma Vidavi? Werk je graag in een dynamische omgeving en ben je iemand die alles graag tot in de puntjes regelt? Vind je het belangrijk om interne en externe klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en ontzorgen met hun bestellingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom tijdelijk werken als Medewerker Operationeel Inkoop bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als Medewerker Operationeel Inkoop ben je de spin in het web rondom het inkoopproces. Jij hebt veel contact met de interne klant (het ziekenhuis) en externe klant (leveranciers). Het is daarom belangrijk dat je de verbanden en impact begrijpt binnen het ziekenhuis. Jij laat niets aan het toeval over, daarom pak je probleemsituaties proactief op, of liever nog; weet je deze te voorkomen. Dit doe je door op tijd te handelen en duidelijk te communiceren met afdelingen, collega's en leveranciers.

In het ziekenhuis zorgen wij voor patiënten, daarom is het extra belangrijk dat je geen aannames doet en durft door te vragen. Je werkt binnen een digitale inkoopwerkomgeving samen met je collega's van de afdeling inkoop, crediteurenadministratie, distributie en aanvragers. Tijdens je werk stel je prioriteiten en ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende orders, factuurafwikkeling en levertijdbewaking.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een tijdelijk dienstverband bij het MCL: je krijgt een tijdelijk contract tot het einde van dit jaar voor 24 uur per week. Met een mogelijke verlenging van maximaal 3 maanden. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 40.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Samen met 8 directe collega's zorg je dat alle interne klanten maximaal ondersteund worden, jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en je het proces blijft bewaken. Dit is belangrijk, omdat als jij een bestelling niet goed hebt doorgevoerd, dit kan betekenen dat we onze patiënten niet de juiste zorg kunnen bieden. De afdeling inkoop is zeer dynamisch, er worden veel vragen telefonisch of via de mail gesteld terwijl je de dagelijkse werkzaamheden rondom het inkoopproces op de voet moet blijven volgen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en blijf jij in alle hectiek rustig.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde mbo niveau-4 opleiding bijvoorbeeld richting Administratie, Secretaresse of Facilitaire Dienstverlening.
  • Je hebt uitstekende kennis van een ERP programma Vidavi.
  • Je hebt zeer ruime ervaring op administratief gebied.
  • Je hebt kennis van Excel en affiniteit met Inkoop.
  • Je bent woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker Inkoop
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3484
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/medewerker-operationeel-inkoop-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.