Medewerker Logistiek, Expeditie en Magazijn Staka 09-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Logistiek, Expeditie en Magazijn Staka 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bij Staka Metallics in Oosterhout zijn we op zoek naar een gedreven Medewerker Logistiek, Expeditie en Magazijn voor het versturen van onze producten. Als Logistiek- en Magazijnmedewerker ben jij de sleutel tot een vlekkeloos expeditieproces. Als jij houdt van een actieve, verantwoordelijke rol en wilt bijdragen aan de soepele expeditie van onze hoogwaardige schakelkasten en dakluiken, dan willen we jou in ons team!

Wat ga je doen:

Expeditie op topniveau: Coördineer en beheer de expeditie, zowel nationaal als internationaal. Je zorgt ervoor dat alle zendingen op tijd en in perfecte staat worden afgehandeld.

Magazijnbeheer: Als beheerder van ons magazijn zorg je voor een gestroomlijnde opslag, orderpicking en voorraadbeheer. Geen detail ontglipt jouw aandacht.

Logistiek specialist: Houd toezicht op de voortgang van de logistieke processen en rapporteer aan onze logistiek manager. Jouw inzet is de sleutel tot een soepel draaiend magazijn.

Efficiënte planning: Dagelijkse planningen beheren en uitvoeren is jouw tweede natuur. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Nauwkeurige controles: Periodiek inventariseer je de voorraad (cycle counting) en zorg voor de juiste documentatie om onze logistiek optimaal te laten functioneren.

Samenwerken met transporteurs: Onderhoud dagelijks contact met externe transporteurs om ervoor te zorgen dat zendingen op schema blijven.

Administratieve taken: Zorg voor een vlotte administratieve verwerking van goederen en expeditieprocessen.

Veiligheid en orde: Als expeditie magazijnmedewerker ben je ook de bewaker van veiligheid en orde in het magazijn. Je zorgt ervoor dat alle processen voldoen aan de geldende regels en normen, en je handhaaft een schone en veilige werkomgeving.

Wat we van je vragen:

  • Je hebt minimaal MBO 2 werk- en denkniveau.
  • Ervaring in een soortgelijke functie mag en anders leren we je alles.
  • Je bent een echte teamspeler en communiceert makkelijk.
  • Je hebt oog voor detail en bent kwaliteitsgericht.
  • Je bent proactief en denkt in oplossingen.

Waarom voor Staka Metallics kiezen:

Innovatieve omgeving: Staka is een innovatief bedrijf met een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten. Hier krijg je de kans om bij te dragen aan innovatieve projecten.

Groeimogelijkheden: Bij Staka geloven we in persoonlijke groei. We bieden trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw carrière verder te brengen.

Teamspirit: Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. We hechten veel waarde aan een goede sfeer en samenwerking.

Uitdagend werk: Als expeditie magazijnmedewerker bij Staka kom je dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan. Geen dag is hetzelfde.

Duurzaamheid: Staka is toegewijd aan duurzaamheid. We werken aan groene oplossingen en dragen ons steentje bij aan een betere wereld.

Wij bieden jou

Aantrekkelijk salaris: Aantrekkelijk basissalaris tussen de €2.000,- en €3.000- bruto/maand afhankelijk van opleiding en werkervaring;

Tijd om te ontspannen: Geniet van vijfentwintig vakantiedagen, dertien ADV-dagen en 8% vakantietoeslag.

Reiskostenregeling: Profiteer dan van onze fietsregeling, iedere 3 jaar een fietsvergoeding van €1.000,- of ontvang €0,40,- per kilometer.

Pensioen: Denk aan je toekomst met ons pensioenplan.

Studiebeurzen: Grijp de kans om jezelf te blijven ontwikkelen met de mogelijkheid om een studie te volgen.

Gezondheidszorg: We bieden een uitstekende ziektekostenregeling via de Metaalunie.

Fulltime en vast dienstverband: We bieden een stabiele baan voor onbepaalde tijd.

Dynamische werkomgeving: Werk in een platte organisatie met leuke collega's en een focus op Operational Excellence en Innovatiekracht.

Wie is Staka Metallics BV uit Oosterhout

Staka Metallics BV is een toonaangevende speler in de metaalindustrie, gespecialiseerd in hoogwaardige metalen producten zoals schakelkasten en dakluiken. Ze leveren schakelkasten voor diverse toepassingen, zoals verdeelstations, pompgemalen en verkeerssignalering. Hun kernwaarden zijn kwaliteit, vakmanschap en gelijkheid binnen de organisatie, met een streven naar culturele diversiteit in de samenleving. Meer lezen over onze metalen dakluiken en schakelkasten doe je hier en hier. 

Direct solliciteren of eerst een rondleiding in ons mooie bedrijf?

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team en een bijdrage leveren aan onze groei? Solliciteren dan nu; druk op de sollicitatieknop en laat je naam, e-mail en telefoonnummer achter. We kijken uit naar jouw interesse.

Wil je voor het solliciteren eerst meer weten of een rondleiding? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een bericht naar Gianni op 06-54967984.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogistiek Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2000 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmascolo@staka.com , 088-5325117 https://staka.com/nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieOosterhout Nb, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://staka.tool2match.nl/jobsite/8/apply?utm_source=NationaleVacaturebank&lang=nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.