Medewerker Facturatie (32-40 uur) vaste baan, Zaltbommel Adecco 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Facturatie (32-40 uur) vaste baan, Zaltbommel Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

De Adecco Group is 's werelds toonaangevende partner voor HR-oplossingen. Dagelijks voorzien wij meer dan 700.000 mensen van een vast en flexibel dienstverband. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen voorzien we de wereld van werk, baan voor baan.


Ter uitbreiding van ons team op ons hoofdkantoor in Zaltbommel zijn we op zoek naar een: MedewerkerCentraleFacturatie.


De afdeling facturatie, gevestigd op het hoofdkantoor in Zaltbommel, is onderdeel van de Financiële Administratie en telt 3 personen, die werken in teamverband onder leiding van de Teamleider Facturatie. Het team werkt voor meerdere onderdelen binnen de Adecco Group in Nederland, waarbij een ieder naast het generieke werk zijn eigen specialisatie heeft.


Zoek jij een leuk en professioneel Financieel team? Ben jij het puzzelstukje dat wij zoeken om ons plaatje compleet te maken? Aarzel dan niet en lees gelijk verder!

Wat ga je doen

Als medewerker facturatie, ben je mede verantwoordelijk voor het juist en tijdig aanmaken van de verkoopfacturen voor de diverse ondernemingen binnen de Adecco Group, waarbij de focus ligt op de verwerking van omzet van het onderdeel Akkodis.

Je legt de overeengekomen klantafspraken en uurtarieven vast in de projectadministratie en je beoordeelt en controleert de aangeleverde informatie.

Je bewaakt de volledigheid van de facturatie door na te gaan of van alle werknemers uren verantwoord en gefactureerd zijn.

Je bent continue en proactief op zoek te zijn naar mogelijkheden de processen te verbeteren en up-to-date te houden.

Veelvuldig contact met collega’s en externe relaties hoort bij de dagelijkse uitdagingen.


Waar ga je werken?

Waarom zou je voor ons kiezen?

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Salaris tussen € 2.265,- en € 3.000,- bruto obv 40 uur (met secundaire arbeidsvoorwaarden loopt dit op tot € 34k tot € 44,7k bruto op jaarbasis).

Vaste 13e maand.

25,5 vakantie dagen + 13 ADV dagen (ADV kan ook uitbetaald worden dan heb je 5% extra bruto salaris per maand).

Hybride werken is mogelijk maximaal twee dagen per week thuis.

Vakantiegeld dat maandelijks uitbetaald kan worden.

Jaarlijkse winstafhankelijke bonus van maximaal €613 euro netto.

Bonusregeling op kwartaalbasis.

Pensioenregeling met eigenbijdrage van 3,25% (je houdt netto meer over!)


Internationale carrièremogelijkheden zijn mogelijk! Waar ga jij heen emigreren?

Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline.


Wat vragen wij?

De functie biedt veel variatie in verantwoordelijke taken. Dat vraag om professionaliteit en gretigheid, gevoel voor interne verhoudingen en een ‘hands-on’ mentaliteit. Daarnaast beschik je over:

-Aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau,

Minimaal 32 uur in de week beschikbaar.

Affiniteit met moderne financiële systemen (kennis van Exact Globe en e-Synergy is een pre) en MS-Excel heeft geen geheimen voor je.

Eigenschappen als stressbestendig en flexibel tijdens periodieke afsluitingen en bovenal 100% integer;

Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Tenslotte minimaal 2 jaar relevante ervaring en toe aan een volgende stap.


Heb je interesse of wil je meer weten over deze baan?


Reageer door op de sollicitatiebutton te klikken. Je solliciteert op een vaste baan, waarbij je na een selectieronde met twee gesprekken (en eventueel assessment) direct in dienst komt bij Adecco.


Wil je eerst meer informatie? Bel of e-mail dan met Consultant Werving & SeIectie Finance -Wendy Janssen tel 06-12011981 of wendy.janssen@adecco.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Facturatie
Indicatie salaris (min – max]2265 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensregiodenbosch@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieZaltbommel, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/tiUNnft20KXvGt2DMeSf

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.