Medewerker Expeditie NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Expeditie NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Delen:

Medewerker Expeditie

Wij zijn kringloopwinkel Emmaus Veilingkade in Breda. Onze doelstellingen zijn simpel: het helpen van de meest kwetsbaren en het reduceren van de afvalstroom in onze samenleving. Absoluut non-profit (alles wat over wordt gehouden wordt aan andere goede doelen geschonken) en onafhankelijk (we leven van wat we zelf verdienen). Bij Emmaus laten we zien dat het ook anders kan! We hebben een heel fijn team van ruim veertig mensen met zeer verschillende achtergronden die allemaal naast elkaar staan en elkaar helpen wanneer het nodig is. Nobody's perfect en we hebben elkaar nou eenmaal nodig. Het werk in onze winkel bestaat in grote lijnen uit : • het aannemen, sorteren en keuren (testen) van aangeleverde goederen. • Het prijzen en plaatsen/indelen in de winkel van gekeurde/geteste goederen. In onze winkel hebben wij ruimte voor een nieuwe medewerker bij onze expeditie. Onze expeditie is de logistieke spil van het bedrijf. Hier worden inkomende en uitgaande goederen verwerkt. Inkomend worden goederen aangenomen en een eerste sortering gedaan. Na de sortering wordt alles naar de juiste afdelingen gebracht zodat anderen weer verder kunnen. Uitgaand zijn goederen die gekocht zijn en later opgehaald of bezorgd worden. Maar ook de afvalstroom: goederen die niet verkocht zijn of afgekeurd worden afgevoerd en voor recycling klaar gemaakt. Hier proberen we ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk materialen gescheiden worden. Metaal, hout, plastics etc. Demonteren is dus ook belangrijk werk. Wij zoeken iemand die bovenstaande werkzaamheden leuk vindt. Werkend in een team, maar ook zelfstandig draag jij er zorg voor dat anderen hun werk kunnen doen en het bedrijf soepel blijft draaien. Dagdelen zijn in onderling overleg invulbaar van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast speciaal zoeken we ook iemand die graag op zaterdagen zou willen werken. Emmaus biedt een fijne werksfeer, informeel en gelijkwaardig. Iedereen mag hier zijn of haar werkplek vinden en het zinvol invullen. Werkend voor Emmaus krijg je een tegoedkaart om tegen gereduceerd tarief in de winkel te kopen. Daarnaast verzorgen we de lunch en staat de koffie klaar.

Breda

Vervoer & transport

Techniek & reparatie

In een winkel

Beschrijving

Wij zijn kringloopwinkel Emmaus Veilingkade in Breda. Onze doelstellingen zijn simpel: het helpen van de meest kwetsbaren en het reduceren van de afvalstroom in onze samenleving. Absoluut non-profit (alles wat over wordt gehouden wordt aan andere goede doelen geschonken) en onafhankelijk (we leven van wat we zelf verdienen).
Bij Emmaus laten we zien dat het ook anders kan! We hebben een heel fijn team van ruim veertig mensen met zeer verschillende achtergronden die allemaal naast elkaar staan en elkaar helpen wanneer het nodig is. Nobody's perfect en we hebben elkaar nou eenmaal nodig.
Het werk in onze winkel bestaat in grote lijnen uit :
• het aannemen, sorteren en keuren (testen) van aangeleverde goederen.
• Het prijzen en plaatsen/indelen in de winkel van gekeurde/geteste goederen.
In onze winkel hebben wij ruimte voor een nieuwe medewerker bij onze expeditie. Onze expeditie is de logistieke spil van het bedrijf.
Hier worden inkomende en uitgaande goederen verwerkt.
Inkomend worden goederen aangenomen en een eerste sortering gedaan. Na de sortering wordt alles naar de juiste afdelingen gebracht zodat anderen weer verder kunnen.
Uitgaand zijn goederen die gekocht zijn en later opgehaald of bezorgd worden.
Maar ook de afvalstroom: goederen die niet verkocht zijn of afgekeurd worden afgevoerd en voor recycling klaar gemaakt. Hier proberen we ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk materialen gescheiden worden. Metaal, hout, plastics etc.
Demonteren is dus ook belangrijk werk.
Wij zoeken iemand die bovenstaande werkzaamheden leuk vindt. Werkend in een team, maar ook zelfstandig draag jij er zorg voor dat anderen hun werk kunnen doen en het bedrijf soepel blijft draaien. Dagdelen zijn in onderling overleg invulbaar van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast speciaal zoeken we ook iemand die graag op zaterdagen zou willen werken.
Emmaus biedt een fijne werksfeer, informeel en gelijkwaardig. Iedereen mag hier zijn of haar werkplek vinden en het zinvol invullen. Werkend voor Emmaus krijg je een tegoedkaart om tegen gereduceerd tarief in de winkel te kopen. Daarnaast verzorgen we de lunch en staat de koffie klaar.

Praktische informatie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Transport
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/348196

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.