Medewerker Energietoeslag Wyzer 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Medewerker Energietoeslag Wyzer 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vacature Medewerker Energietoeslag voor 32 tot 36 uur

Ben jij goed bekend met de complexe wereld van sociale wet- en regelgeving en haal je voldoening uit het begeleiden van klanten? Beschik je over het vermogen om situaties adequaat te beoordelen en blijf je kalm onder druk? Voor een gemeente in de regio Groningen zijn wij op zoek naar medewerkers Energietoeslag. De functie is een tijdelijke opdracht voor de duur van 3 maanden. Ook zzp'ers zijn welkom om op deze functie te solliciteren.

Wat je gaat doen als Medewerker Energietoeslag

De energietoeslag is een landelijke maatregel die door de gemeente uitgevoerd wordt om de burgers onder een bepaald minimum inkomen te voorzien van de energietoeslag. Als Inkomensconsulent ben je onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de toegekende energietoeslag, het handhaven van de rechtmatige verstrekking, inclusief de eventuele verrekening, terugvordering of verhaal op onrechtmatig ontvangen voorzieningen. Om wat variatie in het werk aan te brengen, zal je ook gaan meekijken op andere onderdelen/werkzaamheden bij ervaren inkomensconsulenten.

Waar jij over beschikt als Medewerker Energietoeslag

 • Per 23 november inzetbaar voor 32-36 uren per week voor de duur van minimaal 3 maanden.;
 • Minimaal Mbo4 niveau met een relevante opleiding en/of kennis van de Participatiewet;
 • Ervaring als consulent inkomen (bijv. al eerder de energietoeslag gedaan), bijstandsconsulent, relevante stage of een afgeronde cursus/opleiding hierin;
 • Het is een pré indien je ervaring hebt met het programma Suite GWS4All.

Wat jij krijgt van ons

Aandacht voor onze collega’s staat bij ons hoog in het vaandel. Wij snappen dat een nieuwe baan veel met zich meebrengt en om nieuwe collega’s te ontlasten richten wij ons op het aanbieden van vaste contracten, zoeken we samen naar de juiste werk-privébalans en staan wij altijd voor je klaar! Dankzij ons grote netwerk hebben wij ook veel opdrachten, waardoor jij nooit stil hoeft te zitten. Wij zorgen ervoor dat je van betekenis kan zijn voor Wyzer, maar ook jezelf!

En meer

 • Een salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten tussen de €2800 en €4000 bruto o.b.v. 36 uur;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Een versnelde cursus Energietoeslag bij onze eigen academie;
 • Een aantrekkelijk employee benefitspakket op het gebied van collectieve pensioenen en verzekeringen;
 • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen.

Werken bij Wyzer

Bij Wyzer ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij.  Op een manier die bij jou past en waar jij energie van krijgt. Want dat maakt jou succesvol. Daarom denk je bij ons mee over jouw volgende stap. Of je nu binnenkomt als trainee of als doorgewinterde adviseur. Jij hebt de regie over jouw loopbaan. Zo ontwikkel jij jezelf altijd in de juiste richting. Lever je resultaat voor onze opdrachtgevers. En werk je aan het Nederland van morgen. Jij bent een toekomstmaker.

Wat kan jij nu doen?

Ben je enthousiast geworden en wil je samen kijken naar de mogelijkheden? Fijn! Solliciteer dan direct! Solliciteren kan tot dinsdag 14 november 2023. Heb je eerst nog vragen? Dan mag je uiteraard contact met mij opnemen! De koffie staat alvast klaar!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkomensconsulent
Indicatie salaris (min – max]2800 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend https://wyzer.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wyzer.nl/vacature/medewerker-energietoeslag-groningen/?apply=true

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.