Medewerker Bar & Bediening Jansen & Jansen 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Bar & Bediening Jansen & Jansen 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Je wordt gezocht! Kom jij ons team versterken?

Jansen & Jansen is meer dan een restaurant: wij zijn een ontmoetingsplek. Kom jij ons team versterken en nóg gezelliger maken? Als bijbaan in de zomer of fulltime voor lange termijn, je bent welkom!

Wat kun je verwachten bij ons?
Jansen & Jansen weet wat hospitality is. Alleen spreken wij liever van gastvrijheid. De kunst van het 'thuis laten voelen'. Een fijne ambiance, daar komen onze gastvrije medewerkers in de bediening bij kijken. We staan bekend om onze service, iets waar veel gasten voor terugkomen. Daarnaast draaien we veel leuke evenementen zoals bandjes, pubquizen, carnaval, spelavonden etc.

Je komt te werken in een mengelmoes van allerlei leeftijden en persoonlijkheden met allemaal dezelfde eigenschap: gezellig en gedreven! We zijn een grote familie waar iedereen klaar staat voor elkaar en vertrouwen hoog in het vaandel staat.

Wat verwachten we van onze medewerkers? - Ervaring is gewenst, maar we leren jou ook graag alles vanaf het begin - Gastvrijheid staat op 1! - Collegialiteit - Stapje extra zetten zit in je natuur - Positiviteit - Veel lol kunnen maken en weten wanneer er hard gewerkt moet worden

Wat kunnen we jou bieden: - een goed salaris, hoger dan het CAO - met hoge korting sporten bij SnapFitness in Schijndel - de mogelijkheid om door te groeien en jezelf te ontwikkelen - rooster wordt 4 weken van te voren gemaakt waarbij we altijd rekening houden met je gewenste vrije dagen en avonden - heel veel plezier op de werkvloer!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bediening
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSchijndel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://jansenenjansen.nu/vacature-bediening-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.