Medewerker Autoverhuur & Wagenparkbeheer/Logistiek Munsterhuis 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Medewerker Autoverhuur & Wagenparkbeheer/Logistiek Munsterhuis 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Munsterhuis logoMunsterhuis logoMunsterhuis logo

ASN | WinterswijkASN | WinterswijkASN | Winterswijk

Munsterhuis Autoverhuur

Medewerker Autoverhuur & Wagenparkbeheer/Logistiek (M/V)

ASN | WinterswijkASN | Winterswijk

Munsterhuis Renault werkplaatsMunsterhuis Renault werkplaats

Voorbewerker/autaspuiter ASNVoorbewerker/autaspuiter ASN

Munsterhuis Renault HengeloMunsterhuis Renault Hengelo

Medewerker Autoverhuur & Wagenparkbeheer/Logistiek (M/V)

Wij zoeken ter versterking van de afdeling Munsterhuis Autoverhuur & (Short)lease een:
Medewerker Autoverhuur & Wagenparkbeheer/Logistiek (M/V)

  • 32 - 38 uur
  • Enschede

Jouw functie

Als medewerker Autoverhuur & Wagenparkbeheer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse processen van de verhuurafdeling van Munsterhuis Autoverhuur, deze vloot bestaat uit ruim 750 automobielen.

Je coördineert de verhuuractiviteiten en zorgt samen met het team voor een juiste verwerking van de binnenkomende reserveringen en aanvragen en zet deze om in werkbare en correcte huurcontracten. Aangezien onze ruim 750 auto's veel kilometers maken hebben ze daarom ook met regelmaat onderhoud, service en schadeherstel nodig. Naast voorafgaande taken heb je ook te maken met de ondersteunende, uitvoerende en administratieve werkzaamheden op onze afdeling logistiek, die verricht moeten worden.

Je verzorgt op een klantvriendelijke wijze de inname en uitgifte van onze verhuurauto's middels de hiervoor geldende procedures. Je stelt huurcontracten op, zorgt voor de aanvullende benodigde documenten en registratie en ten slotte maak je de factuur op na inlevering van de auto's. Je staat hierbij onze klanten en toekomstige klanten goed en klantvriendelijk te woord en verleent hen de beste service zodat een klant zich altijd direct bij ons thuis voelt. Daarnaast beantwoord je vragen en los je eventuele problemen op.

Door de groei van onze verhuurafdeling zijn ook onze interne transportactiviteiten sterk gegroeid, hier zul je ook ondersteuning in bieden. Wij hanteren hiervoor een modern softwarepakket Rentwise waarin we alle ritten van onze vrachtwagen, autotransporters en aanhangers beheren, waardoor we een optimale service qua intern transport kunnen bieden. Plannen en organiseren zijn hiervoor de belangrijkste eigenschappen die jij moet beheersen. Tussentijds rapporteer en draag je verantwoording af aan onze Manager Autoverhuur.

Wij vragen

- Je bent representatief, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en streeft altijd naar het beste eindresultaat;
- Enige affiniteit met autoverhuur is een pre;
- Je hebt ervaring met het omgaan met computers en kunt prima en nauwkeurig werken onder drukke en dynamische werkomstandigheden;
- Je hebt voldoende administratieve ervaring en streeft naar een correcte en tijdige verhuuradministratie;
- Je communicatieve vaardigheden zijn goed;
- Je kunt zowel goed in een teamverband werken maar ook zelfstandig;
- Je beschikt over een geldig rijbewijs B en bij voorkeur ben je woonachtig in Twente;
- Het betreft in principe een fulltime functie maar deeltijd is ook bespreekbaar.

Munsterhuis Autoverhuur is een van de grotere autoverhuurbedrijven van Twente. Met een wagenpark van meer dan 750 Rentals (zowel personenauto's als lichte bedrijfswagens) zorgen wij er voor dat de (tijdelijke) mobiliteitsvraag van onze klanten zo goed mogelijk wordt ingevuld. Ons wagenpark bestaat uit jonge Renaults en andere merken (van max. 1,5 jaar oud). Om elke klant van de juiste mobiliteit en service te kunnen voorzien dient ons wagenpark altijd in een goede conditie te zijn.

Munsterhuis Autoverhuur

Ons aanbod

Je komt te werken bij een vooruitstrevend Autobedrijf. Wij bieden een fijne werkplek binnen een gezellig team met een gezonde drive om te presteren en een passend salaris met doorgroeimogelijkheden.

Wat maakt ons bijzonder? En welke redenen zijn er om bij ons te willen werken:

Een gezonde balans tussen werk en privé: bij ons kun je jaarlijks extra vakantie-uren bij kopen of ADV uren opbouwen.

Investering in jouw professionele ontwikkeling: groeien in je carrière is belangrijk. Daarom bieden we trainingen en cursussen aan binnen jouw vakgebied, zodat je altijd voorop blijft lopen in de branche. Daarnaast bieden we jaarlijks een PMO onderzoek aan.

Saamhorigheid: ons team is meer dan alleen collega's; we zijn een hecht team en er wordt jaarlijks een leuk personeelsfeest gegeven waarbij je partner ook welkom is. Daarnaast worden er tussentijdse leuke en sportieve evenementen geïnitieerd door de medewerkers zelf. Daarnaast kun je deelnemen aan het Vitaliteitsprogramma.

We kijken uit naar een kennismaking met je, dus neem een volgende stap in je carrière en solliciteer vandaag nog! en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als lid van ons team!

Meer over Munsterhuis Autoverhuur

Bij Munsterhuis Autoverhuur is alles mogelijk op het gebied van verhuur.

Van bestelwagens tot verhuisbusjes, van een kleine personenauto tot een 9-persoons bus. Men kan voor een langere tijd auto's bij ons huren, maar wij bieden ook mogelijkheden aan voor shortlease.

Van bestelwagens tot verhuisbusjes, van een kleine personenauto tot een 9-persoons bus. Aangezien wij een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort. We kennen onze klanten persoonlijk waardoor zij niet als nummer worden gezien.

Het sollicitatietraject bij ons loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Onderdeel van team Munsterhuis!

Als we na het tweede gesprek allebei nog steeds enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een afrondend gesprek. Hierin zullen we het hebben over de arbeidsvoorwaarden en het contractvoorstel. Als we er samen uitkomen, krijg je van ons een contract en ben je officieel onderdeel van team Munsterhuis!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Verhuur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieWinterswijk, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmunsterhuis.nl/vacatures/medewerker-autoverhuur-wagenparkbeheer-logistiek-m-v/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.