Marketing en communicatie medewerker Driessen 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Marketing en communicatie medewerker Driessen 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Krijg jij energie van schrijven? Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn met het bedenken en ontwikkelen van wervende content voor vacatures bij onze opdrachtgevers? Weet jij met jouw creativiteit en frisse blik het employer brand van Driessen en onze opdrachtgevers verder te laten groeien? Dan hebben we bij Driessen een hele gave uitdaging voor je!

Als marketing en communicatie specialist bij Driessen speel je een belangrijke rol in het aantrekken van talent voor onze opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Je schrijft vacatureteksten die de juiste doelgroepen aanspreken en weet verschillende doelgroepen ook met andere middelen te bereiken en te activeren. Bij ons verdiep jij je elke dag weer in een andere organisatie en o.a. dat maakt dit een heel afwisselende baan. Iets voor jou?

Wat ga je doen?
Als marketing en communicatie specialist maak je deel uit van een hecht team van 15 enthousiaste marketing collega's, elk met hun eigen specialisme. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het creëren van wervende en overtuigende vacatureteksten en andere content voor meer dan 500 opdrachtgevers zoals de Belastingdienst, ministeries, rechtbanken, de Sociale Verzekeringsbank, gemeentes en onderwijsinstellingen. Een uitdaging? Jazeker!

Driessen is het uitzendbureau voor ruim 500 publieke organisaties in Nederland, wat betekent dat we voortdurend interessante vacatures hebben bij onze opdrachtgevers. Van administratief medewerkers tot zweminstructeurs en van docenten tot managementassistenten: het is aan jou om deze vacatures aantrekkelijk, online vindbaar, doelgroepgericht en overtuigend te schrijven.

Maar dat is niet alles, want je creëert ook een scala aan activiteiten om potentiële sollicitanten aan te trekken. Denk aan diepgaande artikelen, inspirerende podcasts en boeiende interviews over verschillende functies. Hoe is het bijvoorbeeld om te werken als klantenservice medewerker bij de Belastingdienst? Dit doe je in nauwe samenwerking met andere marketingexperts in het team.

Je rol gaat verder dan alleen tekstschrijven. Jij:

 • Leeft je in elke klant en sollicitant in, begrijpt wat voor hen belangrijk is en verwerkt dit in teksten.
 • Maakt doelgroep analyses.
 • Brengt de employer value proposition in kaart.
 • Jouw toegevoegde waarde? Je vertelt het verhaal van elke klant en zorgt zo voor een grotere aantrekkingskracht op de juiste sollicitanten en een efficiënter wervingsproces. Je bent de sleutel tot succes in het aantrekken van toptalent voor onze klanten.

Wat bieden wij?
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week op een afdeling die volop aan het groeien is.
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.700 en €3.200 op basis van een 40-urige werkweek (inschaling op basis van relevante kennis en ervaring) én daarbovenop nog een 13e maand.
 • Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarom ontvang je (op fulltime basis) ruim 28 vakantiedagen om lekker te ontspannen.
 • Een laptop, iPhone en de mogelijkheid tot hybride werken, waaronder flexibele werktijden en een combinatie van thuis en op kantoor werken.
 • Een inspirerende en innovatieve werkomgeving. Driessen is namelijk gevestigd op de Brainport Human Campus in Helmond; een bruisende locatie die verbinding stimuleert en bestaat uit meerdere panden met een eigen (sociale) koffiebar. Ook voorzien we je iedere werkdag van een gratis verzorgde lunch en vers fruit in onze gezellige brasserie. Klik hier om alvast een indruk te krijgen van je nieuwe werkplek.
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en korting op een sportabonnement.
 • Een gaaf 3-daags onboarding programma op onze Brainport Human Campus; om Driessen, onze dienstverlening en jouw nieuwe collega's goed te leren kennen. Bovendien mag je van ons een gedegen inwerktraject verwachten.
 • Een informele en laagdrempelige werksfeer waarin jij je zeker snel thuis zal voelen.
 • Driessen Groep is al meerdere jaren op rij bekroond met het keurmerk van beste werkgever (World-class Workplace).

Wat neem je mee?
 • Of je nou net je hbo-opleiding marketing & communicatie hebt afgerond of al jaren werkervaring hebt, het allerbelangrijkste is dat je energie krijgt van schrijven en het creëren van wervende content voor onze vacatures. Jij weet hoe je met pakkende en overtuigende teksten mensen kunt aanspreken.
 • Je hebt affiniteit met of al (enige) aantoonbare ervaring met het schrijven van teksten. Concrete ervaring met het schrijven van vacatureteksten is natuurlijk mooi, maar ook ervaring met het schrijven van blogs, artikelen of andere teksten vinden we interessant!
 • Je bent goed in organiseren en het overzicht bewaren wanneer er veel dingen tegelijk op je bordje liggen. Naast het bedenken van content ben jij bijvoorbeeld ook degene die zorgt voor de uitvoering ervan en tijdig de juiste mensen en middelen hiervoor aanhaakt.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; je bent een overtuigende copywriter.
 • Je bent een teamspeler met een positieve instelling die kan omgaan met deadlines.
 • Je bent nieuwsgierig en ondernemend.

Over Driessen
Bij Driessen zetten we elke dag alles op alles om mensen die binnen de publieke sector willen werken te verbinden aan werk. Elke dag opnieuw maken wij met veel enthousiasme en expertise het verschil bij onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en kandidaten. We werken vanuit verschillende locaties in het land voor prachtige opdrachtgevers, waaronder gemeenten, (rijks-)overheidsinstanties, provincies en waterschappen. Jaarlijks zijn er in het hele land zo’n 15.000 talenten via ons aan het werk die op hun beurt weer miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door!

Meer informatie en de sfeer proeven bij Driessen? Neem dan eens een kijkje op onze werken-bij website en Instagram.

Interesse?
Ben jij na het lezen helemaal enthousiast geworden en is dit voor jou de ideale vervolgstap van je loopbaan? Dan gaan wij graag verder met jou in gesprek over de functie en jouw ambities. Solliciteren kan via onderstaande knop.

Heb je vragen over de functie of het werken bij Driessen? Bel, WhatsApp of mail dan met Miriam de Groot, corporate recruiter, via 06 - 15 94 81 08 (bereikbaar van maandag t/m donderdag) of mail naar miriam.degroot@driessen.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConsultant Marketing En Communicatie
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensmiriam.degroot@driessen.nl , #ERROR! https://www.mmimir.nu/source/1366206
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieHelmond, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mmimir.nu/track/1366206

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.