Manager Zorg Parnassia 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Manager Zorg Parnassia 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

Solliciteren voor "Manager zorg "

Exporteer naar PDF

Manager zorg

Parnassia zoekt een manager zorg voor de GGZ wijkteams in Den Haag.

Je bent een creatieve netwerker die het herstel van de cliënt op de voorgrond plaatst.

Dit ga je doen

Samen met de gemeente Den Haag investeert Parnassia in het verbinden van het sociale domein binnen de gemeente en het medische domein van de GGZ. Met onze 14 multidisciplinaire GGZ-teams bieden wij wijkgerichte specialistische behandeling aan volwassenen met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) en co-morbide verslavingsproblematiek. Wij doen dit in nauwe samenwerkingsverbanden tussen GGZ-professionals onderling, mensen met psychische aandoeningen zelf, hun sociale netwerken (waaronder familie) en netwerken van andere voorzieningen in de wijk (sociale wijkzorgteams, andere voorzieningen in het sociale domein, huisartsen, voorzieningen op het gebied van participatie etc.). We maken gebruik van het organisatiemodel FACT en gaan uit van de principes van netwerkpsychiatrie. Onze zorg is herstelgericht en georganiseerd om de cliënt heen, waarbij we het (in)formele systeem van de cliënt actief betrekken bij de behandeling. We bieden evidence-based behandelingen en interventies en geloven in de kracht van innovatie, waar we zelf actief aan bijdragen.

Als leidinggevende zorg geef je duaal leiding aan een aantal van deze GGZ teams samen met een leidinggevende bedrijfsvoering. Jullie maken onderdeel uit van een MT met nog drie collega's leidinggevenden zorg (2 psychiaters en één verpleegkundig specialist) en drie leidinggevenden bedrijfsvoering. Tevens heb je een rol in team overstijgende ontwikkelingen, zoals digitaal behandelen, netwerk psychiatrie, herstelgerichte zorg, het aanbod van psychologische behandeling, de samenwerking tussen het klinische en ambulante veld, veilig werken en het boeien en binden van medewerkers.

Daarnaast ben je als psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist werkzaam in één van de GGZ teams. Je werkt met patiënten, die veel belemmeringen ervaren in hun dagelijks functioneren en in het vinden van hun weg in het labyrint van de stedelijke voorzieningen.

Wat houdt de rol in?

Samen met de bedrijfsvoerder draag je zorg voor de uitvoering en het totale resultaat van de teams waar je leiding aan geeft. Samen met de andere managers zorg van de GGZ Teams ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het zorgbeleid en verdeel je de overstijgende zorginhoudelijke portefeuilles. Je hebt te maken met diverse ketenpartners, waarbij jouw verbindende rol en scherpe sturing op de zorginhoud van cruciaal belang zijn.

Jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden:

 • je zorgt voor een optimale inrichting van de zorgprocessen en de bewaking van de kwaliteit van de patiëntenzorg;
 • je voert binnen 1 van de jou toegewezen GGZ teams ook directe patiëntenzorg uit;
 • je onderhoudt contact en bevordert de samenwerking met externe en interne ketenpartners en vertegenwoordigt hierin de organisatie;
 • je ondersteunt de teamleden bij incidenten en klachten om hier op een zorgvuldige manier mee om te gaan en ervan van te leren;
 • je draagt bij aan het bevorderen van het onderwijsklimaat en eventueel wetenschappelijk onderzoek op de afdelingen;
 • je speelt samen met de leidinggevende bedrijfsvoering een belangrijke rol bij de invoering van toekomstgerichte veranderingen. Je schrijft beleid en koppelt dit aan de praktijk.

Dit ben jij

 • je hebt een afgeronde opleiding en minimaal twee jaar werkervaring als psychiater, klinisch psycholoog, gz psycholoog, of verpleegkundig specialist;
 • volharding, geduld en doorzettingsvermogen zijn vereist bij het leidinggeven en bij het implementeren van veranderingen;
 • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • indien je nog geen managementervaring hebt, ben je bereid tot het volgen van de interne opleiding Leiderschapsroute Manager Zorg;
 • je bent in staat om zowel in- als extern een netwerk op te zetten en te onderhouden en de positie en belangen van de afdelingen en van het zorgbedrijf als geheel te behartigen;
 • andere kwaliteiten die wij belangrijk vinden: zelfstandig, stressbestendig, verbindend, besluitvaardig, daadkrachtig, flexibiliteit en creativiteit, gericht op ontwikkelen van teamleden.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 28-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4785,- en maximaal € 10376,- (FWG 65/70/75/AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Je wordt ingeschaald in dezelfde loonschaal als waarin je bent ingeschaald als regiebehandelaar + een toelage over je gehele salaris van 5% van AMS 6 (cao GGZ).

Zorgbedrijf: Parnassia

Standplaats(en): Den Haag

Opleidingsniveau: HBO/WO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDirecteur Zorg
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijparnassiagroep.nl/apply/manager-zorg/1dglul

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.