Manager LCS Systemen 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Manager LCS Systemen 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

LCS

  • Show Menu
  • Neem contact met ons op +31 (0)70 390 77 42

De nieuwe NetSupport Manager V12 is uit

Geplaatst op 07-10 om 10:11

Nieuw, NetSupport Manager v12.

multi platform

De nieuwe versie NetSupport Manager 12 biedt veel vernieuwing bij een product dat in naam al 23 jaar op de markt is. Ook nu is men er weer in geslaagd om het gebruik voor supportmedewerkers en eindgebruikers te verbeteren.

Een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om met behulp van een pincode een verbinding tot stand te brengen tussen 'support' en eindgebruiker. Simpel, beide partijen toetsen de juiste (via een PIN server verkregen) code in en er is verbinding. Vervolgens kan er ondersteuning worden verleend, overnemen meekijken etc. en dat alles via het LAN in de organisatie of via het internet. Het zoeken naar waar zit nu ergens deze eindgebruiker is verleden tijd.

Uiteraard is deze versie volledig geschikt voor Windows 8 en 8.1 inclusief het metro interface. Ook is er ondersteuning op de mobiele omgeving voor Google Chrome OS systemen, tablets en smartphones uitgebreid en verbeterd. Als 'support' kunt u van waar dan ook een juiste en vooral snelle ondersteuning leveren. Wat natuurlijk ook mogleijk is, is de NetSupport Gateway voorziening gebruiken om op eenvoudige en beveiligde wijze verbinding met de digitale kantooromgeving te krijgen.

Ook de gebruikersinterface is aangepast aan de tijd en inzichten van vandaag. Touch screens zijn ook voor Manager gemeengoed.

Misschien een vergeten punt, maar met NetSupport hoeft u geen gebruik te maken van de server faciliteiten van een derde partij. Uw gegevens blijven dus binnen uw organisatie. Gebruikt u NetSupport Manager als veelzijdige volwassen oplossing nog niet, probeer dan snel versie 12 uit en geniet van 23 jaar ervaring met remote management.

Klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst krijgen automatisch binnen ongeveer 2 weken de juiste licentie-autorisatie toegezonden. Voor gebruikers van NetSupport Manager die via een ander distributiekanaal eerder de software hebben gekocht, of nog gebruik maken van oudere versies, kan LCS ook zorgen voor updates en contract verlengingen.

Nederland
Oude Delft 44
2611 CD, DELFT
Tel: +31 (0)70 390 77 42
Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIct Beheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieDelft, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.lcs.nl/netsupport-manager-v12-is-uit/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.