Managementsecretaresse Attent Zorg en Behandeling 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Managementsecretaresse Attent Zorg en Behandeling 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij een organisatietalent met een hart voor de zorg? Bij ouderenzorgorganisatie Attent Zorg en Behandeling zijn we op zoek naar een enthousiaste secretaresse om onze op locatie Hofstaete en Intermezzo te komen ondersteunen. Als managementsecretaresse weet jij het overzicht te behouden en ben je nauwkeurig in het uitvoeren van de diverse werkzaamheden. Iets voor jou? Solliciteer dan nu en wie weet ga jij binnenkort aan de slag met een mooie nieuwe uitdaging!

Dit ga jij doen
Als nieuwe collega ben je de rechterhand van de zorg en draag je bij aan een soepele communicatie binnen de locaties. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten verlopen van alle secretariële werkzaamheden, waaronder:

 • Beheren van de agenda en coördineren van afspraken
 • Afhandelen van correspondentie
 • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen
 • Organiseren van bijeenkomsten
 • Opstellen van nieuwsbrieven

Daarnaast ondersteun je de programmaleider van het multidisciplinaire gerontopsychiatrie team. Onze gerontopsychiatrische afdelingen hebben in 2022 het Topcare-predicaat behaald en samen werken we toe naar de visitatie van het Regionaal Expertise Centrum. Het team komt regelmatig bijeen om te bespreken hoe we de zorg en behandeling verder kunnen verbeteren. Kom jij daar een waardevolle bijdrage aan leveren?

Dit bieden wij
We bieden jou een ondersteunende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast kan je bij Attent Zorg en Behandeling rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

 • een contract voor 28 tot 32 uur per week voor de duur van een jaar en met de intentie dat dit wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een brutosalaris conform de cao VVT van minimaal €2695,- en maximaal €3503,- (functieschaal 40) op basis van een fulltime 36-urige werkweek;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sport- meditatie- of mindfulnessabonnement.

Hier ga je werken
Attent Zorg en Behandeling is een ouderenzorgorganisatie in de regio's Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. In deze brede regio bieden wij zorg, behandeling en begeleiding aan ouderen op één van onze elf woonzorglocaties of bij iemand thuis.

Je komt te werken in een laagdrempelig, professioneel en hecht team en werkt nauw samen met de zorg van locatie Hofstaete en Intermezzo. Op Intermezzo bieden we kortdurend verblijf en overbruggingszorg aan cliënten met cognitieve problematiek en dementie. De cliëntdoelgroep van de naastgelegen locatie Hofstaete bestaat uit de specialistische doelgroepen GP+ (gerontopsychiatrie) en D-ZEP (dementie met zeer ernstig probleemgedrag).

Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan hier verder: https://werkenbijattentzorgenbehandeling.nl/over-ons .

Dit ben jij
Jij beschikt over het talent om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren, zonder de kwaliteit van het werk te verliezen. Met jouw organisatorische vaardigheden weet jij informatie te ordenen, prioriteiten te stellen en efficiënt te werken. Jij hebt een proactieve houding en bent sterk in verbinding maken.

Voor deze mooie functie zoeken wij een collega die graag met anderen meedenkt. Je bent een goede luisteraar, stelt gerichte vragen en durft initiatief te nemen. Herken jij jezelf hierin?

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde secretariële mbo-opleiding;
 • heb je kennis van geautomatiseerde informatiesystemen en MS-Office;
 • beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • ervaring in projectmatig werken is een pré.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in deze vacature en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton! Na de sluitingsdatum van de vacature nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Lees hier meer over de sollicitatieprocedure.

Nog vragen?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met , manager zorg, via . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment, via .

Deel op X

Standplaats: Dieren

Uren per week: 24 tot 32 uur per week

Opleidingsniveau: MBO

Salarisschaal: Schaal 40 - min. € 2.695 max. € 3.503

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagementsecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2695 – 3503
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieDieren, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijattentzorgenbehandeling.nl/ad/managementsecretaresse/qdkj9g/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.