Management Assistent Kamphorst Personeel 07-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Management Assistent Kamphorst Personeel 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Je bent als Management Assistent de steun en toeverlaat van de Sales Manager. Je weet waar jouw manager mee bezig is en verzorgt proactief en accuraat alle ondersteunende werkzaamheden. Je bewaakt deadlines en zorgt ervoor dat het mailverkeer en agendabeheer perfect geregeld is. Je maakt deel uit van het secretariaat waar je samen met je 2 collega's alle secretariële en organisatorische werkzaamheden regelt. Hierdoor wordt het management, de buitendienst en de commerciële afdelingen optimaal ondersteund. Verder:

  • ben je aanspreekpunt voor ICT, interne schoonmaak en catering;
  • hou je de "info" mailbox bij;
  • zorg je dat jaarafspraken bevestigd worden;
  • neem je bij afwezigheid van je collega de groepsontvangsten over.

Vacature eisen

Jij bent een Management Assistent die graag anderen ontzorgt. Door jouw secretariële werkervaring heb je geleerd om efficiënt en gestructureerd te werken. Verder:

  • heb je hbo-werk- en -denkniveau;
  • heb je zowel ervaring met Office 365 applicaties (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams) als met een CRM systeem;
  • ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift; 

Als persoon ben je klantgericht en neem je graag initiatief. Je bent leergierig en werkt zorgvuldig. Je past in een gezellig team, waar open en direct gecommuniceerd wordt. 


Arbeidsvoorwaarden

Als Management Assistent (40-32 uur) bij onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in sanitaire producten, ontvang je een mooi arbeidspakket. Het salaris ligt tussen de € 2800,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Het secundaire pakket bestaat uit 27 vrije dagen, 6 roostervrije dagen (ingeroosterd), een premievrij pensioen, een lease-a-bike mogelijkheid, een collectieve ongevallen verzekering en iedere dag een verse gratis lunch. Het is een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar). Bij een fulltime dienstverband is het mogelijk om max. 1 dag per week vanuit huis te werken. Het is een informele werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een gezellig team van 3 collega's. Het betreft een werving- en selectieopdracht. Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever.

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensnieuwegein@kamphorstpersoneel.nl , 31306306381 https://www.kamphorstpersoneel.nl/
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieNieuwegein, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/wiSqkcw20JIXPw1ItHdP

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.