Management Assistent(e) Voetbal NEC 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Management Assistent(e) Voetbal NEC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Stage: Management assistent(e) Voetbal Academie

N.E.C. heeft binnenkort weer een aantal stageplaatsen beschikbaar, onder andere als Management Assistent(e) binnen de Voetbal Academie.
Competenties
- Flexibel
- Sociaal vaardig
- Betrokken
- Omgevingsbewust
- Stressbestendig
- Representatief
Als Management Assistent(e) stagelopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. N.E.C. heeft een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie in Nijmegen en de directe omgeving daarvan. Daarnaast kent de club een grote aantrekkingskracht op (jonge) jeugd, volwassen voetballiefhebbers en bedrijven. N.E.C. leeft van deze aantrekkingskracht, maar kent ook de verantwoordelijkheden die het daarmee als club heeft. De club kent, mede ingegeven door de sociaal-maatschappelijke functie waarvan de activiteiten geïnitieerd en gebundeld zijn binnen de maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust, dan ook het devies om zich waar mogelijk open en transparant op te stellen. Heb jij affiniteit met voetbal, ben je zelfstandig en volg je een opleiding in de richting van management assistent(e)? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Wat ga je doen?
Als stagiair(e) management assistent(e) ondersteun je onze Hoofd opleiding en Hoofd jeugdscout door het uitvoeren van administratieve taken. Je ontvangt de gasten, organiseert activiteiten, neemt de telefoon aan, verzorgt de notulen van de trainersvergadering en het agendabeheer.
Wie zoeken wij?
Een student met een administratieve achtergrond die beschikt over sociale, communicatieve en telefoonvaardigheden. Je bent het visitekaartje van de organisatie, zowel mondeling als schriftelijk en hebt uiteraard affiniteit met N.E.C. en Nijmegen. Het betreft een 'meewerkstage'.
Interesse?
Stuur dan je cv met motivatiebrief, waarom juist jij stage wilt lopen bij N.E.C. naar (HR): .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieNijmegen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nec-nijmegen.nl/service-contact/vraag/stage-management-assistente-voetbal-academie.htm

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.