Maintenance technician Zuivel - 5-ploegen Processionals 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Maintenance technician Zuivel – 5-ploegen Processionals 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Ben jij monteur en toe aan een volgende stap? Voor een zuivelgigant zorg jij dat alle productie-installaties optimaal werken. Is er een manier waarop een machine nóg beter werkt? Jij vindt die manier en zorgt voor de uitvoering. Jouw functie van maintenance technician is uitdagend, nooit hetzelfde én bij een topbedrijf. Deze internationale organisatie gaat voor de beste marktpositie in de productie van hoogwaardige babyvoeding. Op de locatie in Leeuwarden ga jij hier een belangrijke rol in spelen. Je houdt je voornamelijk bezig met storingen aan de productie-installaties. Je ondersteunt de allround monteur in het oplossen van de storingen, maar jij gaat een stap verder. Je analyseert ze, bepaalt welke stappen genomen moeten worden om ze te voorkomen en zorgt dat dit uitgevoerd wordt. De installaties en processen zijn complex en zeer uitdagend. Jouw werkzaamheden zien er ongeveer zo uit: het lokaliseren, oplossen en analyseren van de storingen/afwijkingen en zo nodig inschakelen van expertise en ondersteuning zorgen dat de storing de juiste prioriteit krijgt uitvoeren van correctief onderhoud en begeleiden van collega’s of derden die hierbij betrokken zijn initiëren van verbeteringen en doorvoeren ervan

Wat wij vragen

Als maintenance technician is het belangrijk dat je pro-actief en oplossingsgericht bent. Je hebt een sterk analyserend vermogen en een resultaatgerichte instelling. Verder breng je het volgende mee:
  • een afgeronde mbo-4 opleiding elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar
  • ervaring als maintenance technician of ervaring in een vergelijkbare functie

Wat wij bieden

Bij dit mooie en succesvolle bedrijf krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je opleidingen volgen en zijn er mogelijkheden om door te groeien in functie en salaris. Daarnaast krijg je het volgende:
  • een bruto basissalaris tussen de € 3.000,- en € 3.600,- per maand
  • een 5-ploegentoeslag van 28,7%
  • een eindejaarsuitkering van 3,5%
  • 25 vakantiedagen
  • een werkweek van 33,6 uur
  • een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling

Waar ga je werken

Het bedrijf waar jij gaat werken is een wereldwijde producent van zuivelproducten en voorziet miljoenen mensen in vele landen. Dat doen zij met o.a. baby- en kindervoeding, zuiveldranken, kaas, melk, yoghurts, toetjes, boter, room en melkpoeder. Je komt te werken op de locatie in Leeuwarden, één van de grootste van het bedrijf in Nederland. Je werkt samen met gedreven mensen die samen het doel hebben om mooie producten te maken. Het voordeel van deze grote internationale organisatie is dat je veel mogelijkheden zal krijgen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Technician Mechanical
Indicatie salaris (min – max]3800 – 4600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensnick.bijvank@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.