Machine Operator Lankhorst Engineered Products 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Machine Operator Lankhorst Engineered Products 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Lankhorst tovert gerecycled plastic om in mooie nieuwe kunststof oplossingen. Als jij ook zo'n toverstokje hebt (of machine-operator ervaring), dan ben je precies degene die we zoeken voor onze functie van:

(Machine)-Operator

Sneek – 5 ploegendienst (33,6 uur)

Een dag als een Machine-Operator bij Lankhorst

Om 6 uur 's ochtends loop ik de productiehal binnen voor de nieuwe werkweek als Operator. Met een flinke dosis goede moed en een kop koffie dat eerder als een noodzaak dan een keuze voelde (het is immers best vroeg…), begin ik mijn dag in de wonderlijke wereld van kunststof.

Met een beetje hocus-pocus (nou ja, technische kennis eigenlijk) stel ik de productiemachines bij na de overdracht vanuit de nachtploeg. Soms gaat deze magie echter over tot het opzetten van de ware Sherlock Holmes-pet. Elk raadsel in de vorm van een storing die de machine plaagt, los ik op als een ware detective. Vaak blijkt het gewoon een los spuitmondje of een kapotte sensor te zijn, maar je weet maar nooit wat je in je shift tegen komt. Uiteraard ga ik alleen met de machine aan de slag als dit veilig is voor mijzelf en anderen. Mocht de storing jouw Sherlock Holmes-pet te boven gaan, dan zijn daar altijd je collega’s waaronder jouw voorman of de Technische Dienst om je te helpen.

Tijd om aan de slag te gaan. De lopende band naast de machine ligt vol met producten. Gewapend met mijn vertrouwende slijptol werk ik de producten volledig af. Tijdens mijn shift zorg ik ervoor dat de nu (al zeg ik het zelf) mooi afgewerkte artikelen goed worden ingepakt met onze automatische inwikkelmachine. Nog zo’n stukje “magie”! En mocht het voorkomen dat een product toch niet zo mooi uit de mal is gekomen als verwacht? Dan maak ik hier een melding bij onze KAM Afdeling en mijn voorman. De werkdag vliegt voorbij, uiteraard laat ik alles netjes achter voor de volgende ploeg. Op naar huis!  

Herken jij je als Machine Operator in het volgende profiel?

 • Het liefst heb je een MBO-niveau 2 diploma in een technische richting of een mooie ervaring opgebouwd als Machine-operator, maar als je de juiste passie en drive hebt met een technisch gevoel, verwelkomen we je met open armen.
 • Een scherp oog voor detail, teamwork in je DNA, (bij voorkeur goede) humor en een goed gevoel voor de veiligheid van jezelf en anderen.
 • Als je een Vapro B diploma hebt, kun je met trots zeggen dat je nóg een streepje voor hebt.
 • Bereidheid om in een 5-ploegenrooster te werken - je bent onze flexibele ster!

Wat kun je verder van Lankhorst verwachten?

Naast een trotse werkgever met een duurzame missie, bieden wij het volgende:

 • Arbeidsvoorwaarden/pensioenregeling volgens MITT cao, met diverse aanvullende regelingen rondom bijvoorbeeld bedrijfsfitness, fietsregeling of fysio op de zaak;
 • Een 5 ploegenrooster, kortom 6 dagen werken, 4 dagen weekend en maar 2 nachtdiensten!
 • Afhankelijk van ervaring, kennis en kunde een bruto salaris tussen de € 2.400,- en
  € 2.800,- met daar bovenop een ploegentoeslag van 28%;
 • Voldoende vrijheid in jouw werk als Operator. Je hebt bij ons de ruimte om even van je werkplek weg te lopen om je collega’s te helpen of bijvoorbeeld wat te eten/drinken zonder direct een vervanger voor jouw eigen werkplek te hoeven regelen. 
 • Een werkomgeving waar veiligheid boven alles gaat en waar jij je thuis kunt voelen.
 • Een langdurige baan met uitzicht op een vast dienstverband. We willen dat je deel uitmaakt van ons succesverhaal!

Reageer op de vacature van Machine Operator!

Als je denkt dat de wereld van kunststof bij jou past dan horen we graag van je. Jouw toverstokje (of Machine-Operator ervaring) is hier van harte welkom! Solliciteer via de sollicitatiebutton met jouw CV. Even geen actueel cv bij de hand of mogelijkheid om nu direct een motivatie te schrijven? Zet dan alleen je contactgegevens op de mail en wij bellen jou!

Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact op met Klaas-Johan Heida, Operations Manager, telnr. 06-10746505

Over Lankhorst Engineered Products

Wij zijn Lankhorst Engineered Products. Deskundig door innovatie en ruim 200 jaar vakmanschap, betrouwbaar door te doen wat we zeggen, zorgzaam door talent samen te brengen en te streven naar een wereld waarin onze kunststof oplossingen een circulair leven krijgen. Van duizenden duurzame spoorbielzen, pijpleidingbescherming tot veilige staalopslagsystemen of boogbruggen, wij zorgen met een hart voor recycling wereldwijd voor de juiste hoogwaardige kunststof oplossingen.

Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw trotse vakkundige collega’s en kennispartners in Nederland, en velen daarbuiten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpakkingsoperator Inline-machine
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 34
Contactgegevensgeen@mail.nl , 06-10746505 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.lankhorst-ep.com/careers/jobs/machine-operator.htm?utm_source=jobmarketing&utm_medium=nationale_vacaturebank&utm_campaign=20230740

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.