Maatje Hart voor Zwolle 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Maatje Hart voor Zwolle 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Stichting Hart voor Zwolle ziet om naar eenzame, kwetsbare Zwollenaren door jongeren (18-35 jaar) te inspireren zich in te zetten voor deze stadsgenoten. Ruim 675 jongeren zijn van betekenis als maatje of tijdens een groepsactiviteit. Dit doen ze voor ouderen, vluchtelingen, mensen met een beperking, eenzame jongeren en dak-en thuislozen.

Missie

Stichting Hart voor Zwolle wil enthousiaste jongeren verbinden aan eenzame, kwetsbare Zwollenaren. We inspireren jongeren om netwerk en hulp te bieden aan stadsgenoten die geen of een beperkt netwerk hebben. We begeleiden jongeren gedurende de periode dat zij zich via Hart voor Zwolle inzetten voor een ander. Op deze wijze ondersteunen wij eenzame, kwetsbare mensen en bieden we jongeren de mogelijkheid om van betekenis te zijn voor een ander.

Visie

Zwolle is een schitterende stad waar ontzettend veel mooie dingen gebeuren. Toch zijn er ook in Zwolle nog veel mensen die buiten de boot vallen. Ze leven in kwetsbare omstandigheden en beschikken niet over een sociaal netwerk dat hen kan helpen. Mensen lijken steeds meer uit elkaar te groeien en weten elkaar niet meer goed te vinden.

Tegelijkertijd zien we een jonge generatie die verlangt naar een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Jongeren willen graag van betekenis zijn voor een ander en zijn bereid om zich vrijwillig in te zetten voor hun kwetsbare medebewoners.

Stichting Hart voor Zwolle verlangt naar een samenleving waarin mensen met elkaar verbonden zijn. We geloven in de kracht van jongeren. Als zij zich gaan inzetten voor mensen die kwetsbaar zijn dan bouwen we samen aan de stad van de toekomst.

Contact

Kantooradres

Dijkstraat 6
8011 XS, Zwolle

Postadres

Dijkstraat 6
8011 XS, Zwolle

Algemeen

Wil je je aanmelden als maatje?
Ik wil helpen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://stichtinghartvoorzwolle.nl/over-ons/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.