Logistiek medewerker, Adecco 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Logistiek medewerker, Adecco 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij klantgericht, goed in het afhandelen van inkomende en uitgaande transporten en houdt je graag de loods schoon? Heb je al enige ervaring als orderpicker, magazijnmedewerker en/of logistiek medewerker? Lees dan vooral vooral verder!


Wat ga je doen? 

Als logistiek medewerker ga je aan de slag in een uitdagende en afwisselende baan waarin jij een grote rol speelt in het logistieke proces. Je gaat het administratief afhandelen van inkomende en uitgaande transporten. Je gaat de loods beheren en netjes houden. Verder ga je verschillende diverse administratieve controles uitvoeren. 

Je gaat chauffeurs adequaat instrueren en firma (onderhoudspersoneel) m.b.t. regels en veiligheid op de (laad)locatie. Daarnaast hoort de uitgifte van transport en douane documenten via een computer order / voorraadsysteem (SAP) tot jouw takenpakket. 


Tevens moet je toezicht houden op de diverse bulkverladingen en het laden van pallets zakgoed, het realiseren van verladingen binnen de afgesproken interne leadtime. En toezicht houden op veiligheid, orde en netheid in én om het loodscomplex / bunkerpark, signaleren van tekortkomingen van voor het vakgebied relevante zaken m.b.t. logistiek, personeel, veiligheid en info-systemen (o.a. SAP, Navision )


Er word gewerkt in verschillende ploegen, van 06:30 tot 15:30 of van 12:00 tot 21:00 in Sittard. Daarnaast zul je een keer per 4 weken in Beek werken van 06:45 tot 17:00.


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een groot familiebedrijf welke al 85 jaar actief is binnen de transport wereld.

De opdrachtgever is hedensdaags een moderne en vooruitstrevende organisatie welke transport verzorgt door heel Europa, met momenteel een sterke focus op Scandinavie, Duitsland en Frankrijk. De opdrachtgever is gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal transport van droge poeder- en korrelvormige producten. Ze slaan de goederen op in silo's en vervoeren deze middels bulkwagens door Europa.


Wat vragen wij?

We zoeken iemand die al een paar jaar ervaring heeft als orderpicker, magazijnmedewerker of logistiek medewerker.

Verder vragen wij:

·      Mbo werk- en denkniveau.

·      Je kunt zelfstandig werken en bent precies.


Wat bieden wij?

·      Een salaris tussen €15,50 en €17,00 bruto per uur , en wekelijks betaald.

·      8,33% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen (bij fulltime werken).

·      Na 8 gewerkte weken kom je in het pensioenfonds.

·      Persoonlijke ontwikkeling: tijdens je contract heb je toegang tot de Adecco Academy, een online met diverse online trainingen en cursussen.


Reageer vandaag nog door op de sollicitatiebutton te klikken en je gegevens bij ons achter te laten. Eerst meer info? Bel dan met Michel Alsdorf via 043-3218151 of stuur een e-mail naar regiomaastricht@adecco.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogistiek Medewerker
Indicatie salaris (min – max]0 – 17
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensregiomaastricht@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieSittard, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/GiULxsG20KWZkG1qE4uS

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.