Logistiek Administratief Medewerker Dag1 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Logistiek Administratief Medewerker Dag1 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Het logistieke proces vind jij interessant en je komt er al gauw achter waar de prioriteiten liggen. Een groot deel van jouw tijd besteedt je aan het begeleiden van de orderstroom, die vanuit de binnendienst gerealiseerd wordt. Jij snapt heel goed hoe dit gecoördineerd moet worden en daarnaast zorg jij ervoor dat de goederenstroom op een juiste manier verwerkt wordt in het systeem. In deze afwisselende baan als Logistiek Administratief Medewerker heb jij contact met vervoerders en klanten, als het ware voer je dus ook Customer Service taken uit. In jouw takenpakket valt verder nog een stukje transportplanning van uitgaande goederen, administratie omtrent voorraad, urenregistratie en het controleren van douane- en transportdocumenten. Jij bent iemand die zich niet snel uit het veld laat slaan, prima het hoofd koel houdt en taken zelfstandig weet uit te voeren. 

Al iets meer ervaring en klaar voor een volgende stap, waar wacht je nog op? Nog geen ervaring als Logistiek Administratief Medewerker, maar wél de competenties om dit tot een succes te maken? Ook dan zie ik graag jouw sollicitatie tegemoet! 

Vacature eisen

  • Je hebt een mbo-diploma op zak;
  • Je bent analytisch sterk en hebt interesse in het logistieke proces;
  • Je spreekt goed Nederlands; 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met ERP-systemen zoals Navision/Business Central. 


 

FunctietitelAdministratief Medewerker Expeditie
Indicatie salaris (min – max]2600 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensamel.vanreenen@dag1.nl , 030-7009765 http://www.dag1.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieMaartensdijk, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=146039142&t=101&cid=DAGN-NL&vid=HK.7106

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.