Leveranciersmanager Amsterdam UMC 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Leveranciersmanager Amsterdam UMC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vakgebieden

Onze organisatie
 • Onze gedragscode
 • Diversiteit en Inclusie
 • Ons Flexbureau
 • Passen wij bij elkaar, doe de test
Onze mensen

Copy Link

Werken bij Amsterdam UMC

ICT contract- en leveranciersmanager

Copy Link

 • Aantal uur: 32 36 uur per week
 • Werklocatie: Beide locaties Amsterdam UMC
 • Contractvorm: bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • Salaris: € 3.493 - € 5.504

Wat ga je doen?

Als contract- en leveranciersmanager zorg je voor het onderhouden, evalueren en uitbouwen van de relaties en contracten met leveranciers. Denk hier bij aan namen als Xerox, Cisco en VMware. Je zorgt voor het reilen en zeilen van het contract management en dat alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers soepel verlopen. Je kan je voorstellen dat dit er veel zijn in ons ziekenhuis! Daarnaast streef je naar optimalisatie van de samenwerkingen en uitwerking van de afspraken gedurende de levenscyclus van een contract. Ook denk je vooruit aan hoe dit in de toekomst nog beter kan!

Je verstevigt de contacten met leveranciers die voor Dienst ICT van belang zijn. Je werkt daarbij vanuit de prioriteiten die er liggen op basis van de strategische doelstellingen en vernieuwingsplannen, waar je ook bij betrokken wordt. Daarnaast werk je samen met Inkoop en onderhoud je contacten met de NFU (Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra) met betrekking tot gezamenlijke afspraken.

Dit alles maakt dat je de adviseur bent over het ICT contractenportfolio richting het ICT management en van groot belang bent voor de afdeling.

Vragen over deze functie?

Chella van Gelderen

Techniek, Vastgoed, Finance en IT

Wat neem je mee?

 • Enige jaren ervaring op gebied van contract- en leveranciersmanagement bij voorkeur in een grote organisatie
 • Communicatief zeer vaardig en een goede onderhandelaar
 • Sterk in het op- en uitbouwen van professionele relaties
 • Adviserende kwaliteiten
 • Oplossingsgericht, proactief en analytisch
 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Wat bieden we jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Inschaling in salarisschaal 10/11: € 3.493 tot € 6.402 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast ontvang je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris .
 • Hybride werkomgeving, waarbij thuiswerken en 4 x 9 uur/ week bespreekbaar zijn
 • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
 • Een (gedeeltelijke) vergoeding van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging én Jong Amsterdam UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.

Je gaat werken binnen de Dienst ICT. De dienst is verantwoordelijk voor het leveren van ICT producten en diensten aan alle medewerkers binnen Amsterdam UMC. Er worden daarbij hoge eisen aan continuïteit en stabiliteit gesteld. Deze eisen worden ook gesteld aan de leveranciers die diensten verlenen voor Dienst ICT. ICT is erg belangrijk binnen ons ziekenhuis. Misschien zie je het niet altijd, maar in alles wat we doen speelt ICT een rol. Denk bijvoorbeeld aan ons netwerk, de beeldverwerking, alle telecommunicatie, en het verpleegkundig Oproepsysteem. Je werkt binnen Dienst ICT samen met diverse stakeholders waaronder de contracteigenaren en architecten. Daarnaast werk je veel samen met Dienst Inkoop.

Dienst ICT initieert en geeft uitvoering aan verschillende vernieuwingstrajecten ten behoeve van een duurzame ontwikkeling van het ICT-landschap van Amsterdam UMC. De juridische fusie van AMC en VUmc biedt mogelijkheden om te komen tot vereenvoudiging van het landschap. Juist in deze fase zijn keuzes voor de juiste leveranciers die Dienst ICT ondersteunen bij de strategische doelstellingen van groot belang.

Je gaat nauw samenwerken met de senior contractmanager. De intentie is dat je jezelf ontwikkelt naar senior/ strategisch niveau.

Binnen Dienst ICT wordt hard gewerkt, daarnaast is er is ook ruimte voor gezelligheid waarbij we een paar keer jaar iets leuks voor de hele Dienst organiseren.

De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dat betekent dat er ruimte is voor een ieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit.

Wat kun je verwachten ?

Een baan in onze prachtige hoofdstad

Werken bij dé favoriete werkgever in de zorg (intermediair 2021)

Alle collega's hebben hetzelfde doel: bijdragen aan de zorg voor morgen

Er is ruimte voor ontplooiing, verdieping en verbreding van je kennis

Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en korting op producten en diensten voor jou regelt

Amsterdam UMC innoveert continu, dat vraagt om een flexibele instelling van iedereen

Twee grote locaties, goed voor je stappenteller!

Je hebt meer dan 19000 collega's die je niet allemaal persoonlijk zult leren kennen

Laten we kennis maken

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Manon van der Hilst via

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chella van Gelderen, Recruitment Adviseur, via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductmanager
Indicatie salaris (min – max]3493 – 6402
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.amsterdamumc.org/nl/vacatures/ondersteunende-diensten/ict-contract--en-leveranciersmanager?utm_campaign=Mimir&utm_medium=Vacaturebank&utm_source=Jobchain

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.