Leerling operator Pro Industry 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Leerling operator Pro Industry 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben je al werkzaam als operator of ben jij super technisch en wil je graag de overstap maken naar een carrière in de procestechniek? Dan is dit jouw kans! Voor een van onze partners in regio Haarlem, zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die zichzelf graag willen ontwikkelen in de procestechniek. Wij bieden je de mogelijkheid om via een erkend opleidingstraject je mbo 2 operator diploma te behalen. Vanaf dag 1 word je meteen betaald en start je met werken in de 2-ploegendienst bij dit mooie bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Spreekt dit jou aan? Dan is Pro Industry op zoek naar jou. Wil je meer weten over de door ons betaalde operator opleiding? Lees dan snel verder!

Als leerling operator kun je een mooi opleidingstraject verwachten in combinatie met het behalen van een erkend mbo diploma. Tijdens dit traject kan je het volgende verwachten:

 • Begeleiding door ervaren professionals die jou de benodigde kennis en vaardigheden bijbrengen, zodat jij kunt uitgroeien tot een volwaardig operator.
 • Het leren van het bedienen en onderhouden van machines en installaties.
 • Werken met een sterke focus op veiligheid, efficiëntie en kwaliteit.
 • Leren en werken tegelijkertijd, in de vorm van vier en halve dag werken + een halve dag les op locatie.
 • Vanaf dag één betaald werken en leren bij een mooie werkgever in de voedingsmiddelenindustrie

Vacature eisen

Om in aanmerking te komen voor een plek als leerling operator binnen de voedingsmiddelenindustrie, beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • Motivatie om een erkend mbo diploma te behalen.
 • Interesse in techniek en bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen op het gebied van machinebediening en productieprocessen.
 • Pro-actieve houding en een positieve mentaliteit.
 • Bereidheid om in een 2-ploegendienst te werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Omdat de opleiding 2 jaar duurt ben je deze periode verzekerd van een betaalde baan en word je uiteindelijk ook nog eens beloond met je operator diploma!


Arbeidsvoorwaarden
Naast dat je een mooi opleidingstraject aangaat bij een stabiel bedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie, kan je de volgende voorwaarden verwachten:
 • Een uitstekend start salaris tot wel € 3.000,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag, op basis van kennis en ervaring.
 • Het kosteloos volgen van een BBL operator opleiding, op locatie bij de werkgever.
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Pro Industry en van erkende professionals op de werkvloer.
 • Werkzaam zijn in een 2-ploegendienst met werktijden van 05:00 - 14:00 / 14:00 - 23:00.
 • Omdat de opleiding 2 jaar duurt ben je deze periode verzekerd van een betaalde baan en word je uiteindelijk ook nog eens beloond met je operator diploma!
Zodra jij solliciteert word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zijn we allebei enthousiast?Dan volgt er een intredetoets waarbij we nog dieper ingaan op jouw capaciteiten. Is deze positief? Dan mag je meteen een maand (betaald!) proefdraaien bij onze partner.
Zie jij dit als de volgende stap? En ben je een startende of ervaren operator, die graag een opleiding tot operator wil volgen? Solliciteer dan direct!

 

FunctietitelSteadicam Operator
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3000
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
ContactgegevensHaarlem@pro-industry.nl , 023 - 201 3003 https://www.pro-industry.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHaarlem, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ejV8jDe20LYOwe280o0Z

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.