Leerling Kok Jansen & Jansen 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Leerling Kok Jansen & Jansen 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Word een kok in opleiding bij Jansen & Jansen

Voor in de keuken zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste leerlingen die ons keukenteam willen versterken en zichzelf willen ontwikkelen in het vakgebied.

  • Keukenleerlingen nodig vanaf het volgende schooljaar. Het is mogelijk om al vanaf de zomervakantie te beginnen. Een volle werkweek afgestemd met school.
  • Niveau is onbelangrijk, instelling en wil wel.

Uitgerust met een flinke portie ervaring en liefde voor koken: ons keuken-team -onder leiding van chef-kok Michiel- bereidt dagelijks de meest lekkere gerechten. Naast Michiel bestaat het team uit een gezellige mengelmoes van allerlei leeftijden en persoonlijkheden. Allen even waardevol en gemotiveerd. Dat proef je terug in onze gerechten!
We zijn er weer helemaal klaar voor om onszelf te laten zien en er een fantastisch feest van te maken met al onze gasten en met jou. Lijkt het jou wat om in een jong en enthousiast team te werken met een positieve instelling en het vertrouwen op een prachtige toekomst? Dan horen wij heel graag van jou! We ontvangen je graag op de koffie of thee om kennis te maken.

solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKok
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSchijndel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://jansenenjansen.nu/vacature-afwas/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.