Leerling Dialyse Verpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Leerling Dialyse Verpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Leerling dialyse verpleegkundige

Samen voor een gezonde Zaanstreek.

Leerling dialyse verpleegkundige.

Opleidingen

Solliciteer Ik wil solliciteren

Verwijder Opslaan Opslaan

Wat bieden wij?

 • Salaris is tussen de €2682,- en de € 3642,-bruto (FWG 45) per maand (bij 36 uur)
 • Na het behalen van je diploma kan dat oplopen van €2897,- tot en met € 4118,- bruto (FWG 50) per maand (bij 36 uur)
 • 32 uur contract
 • Leren en werken tegelijk

Wat vragen wij?

 • MBO of HBO Verpleegkunde diploma
 • In het bezit van een BIG registratie
 • Je hebt affiniteit met chronisch zieken die een intensieve behandeling behoeven
 • Minimaal 1 jaar ziekenhuis ervaring als verpleegkundige

 • Open, informele werksfeer
 • Korte lijntjes tussen de afdelingen en weinig hiërarchie
 • Veel ruimte voor eigen inzicht en ontwikkeling

Wil jij werken op een afdeling waar je relaties opbouwt met je patiënten, samen met fijne en gezellig collega's? Dan pas jij bij ons, kijk maar!

Hoi aankomend dialyse verpleegkundige,

Ik ben Esther Bartels, teamcoördinator van de dialyse-afdeling en ik maak graag kennis met je, want we zijn op zoek naar nieuwe leerling voor 32 uur per week.

Misschien ben jij degene die we zoeken?

Wat je doet als leerling dialyse verpleegkundige en waarom je kiest voor het ZMC? Dat leg ik hieronder uit!

Waarom je op onze afdeling dialyse wilt werken

Onze moderne afdeling beschikt over zestien dialysestations, een acute kamer en een isolatiekamer. Omdat onze patiënten vaker terugkeren voor een dialysebehandeling, bouw je snel een band met hen en hun naasten op. Patiënten die vanuit de nierfalenpoli komen, bereid je voor op een nieuw leven met dialysebehandelingen. Dat maakt ons werk persoonlijk en betekenisvol. Samen met het team van dialyseverpleegkundige, diëtistes, maatschappelijk werksters, artsen en onze partners denk je mee over verbeteringen in behandelen en samenwerken. Innovatie is voor ons belangrijk! Jouw bijdrage in dit multidisciplinaire team is hierbij essentieel. Daarnaast bieden we je ruimschoots de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je kunt verschillende opleidingen volgen binnen en buiten je vakgebied.

Wat er zo leuk is aan ons team

Vraag het aan welke collega dan ook: wat het meest gewaardeerd wordt op onze afdeling is de collegiale sfeer die er heerst. We werken goed samen, laten elkaar vrij waar het kan, stimuleren persoonlijke ontwikkeling en nemen taken van elkaar over als het nodig is. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de afdeling en wegen alle inbreng mee. We zijn een team van ondernemers en maken gezamenlijk de dienstroosters. Nieuwe collega's worden snel opgenomen. En - zeker niet onbelangrijk - er wordt veel gelachen op onze afdeling!

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen binnen- en tussen de afdelingen kort zijn. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega's en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: de unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken.

Wat we jou te bieden hebben als je hier komt werken

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Allereerst worden de opleiding en leermiddelen betaald door het ZMC. De gehele opleiding duurt 12 maanden bij 32 uur en het onderwijs volg je bij het Amstel Academie in Amsterdam. Wanneer je start als leerling dialyse verpleegkundige krijg je een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Heb je je diploma behaald? Dan maak je uiteraard kans op een verlenging. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) is dit tussen de €2682,- en de€ 3642,- bruto (FWG 45) per maand. Na het behalen van je diploma kan dat oplopen van € 2897,- tot en met € 4118,- bruto (FWG 50) per maand (bij 36 uur)

Je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld. Medewerkers van het ZMC (met uitzondering van artsen niet in loondienst) vallen onder de cao ziekenhuizen.
Vind je het belangrijk om fit te blijven? Daar dragen we graag aan bij. Een gezonde Zaanstreek begint bij gezonde medewerkers. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Sporten op het werk en korting op je abonnement voor de sportschool
 • Gratis en yogalessen en stoelmassages op het werk en korting op massages
 • Een zeer breed aanbod aan gratis online opleidingen, ook gericht op persoonlijke ontwikkeling via onder andere Goodhabitz. Denk bijvoorbeeld aan een training 'Teamwork', 'Timemanagement', 'Talent ontwikkelen' of 'Lekker in je vel'
 • Korting op gezonde voeding in ons gezellige restaurant
 • Deelname aan ons aantrekkelijke fietsplan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Voorrangsregeling huisvesting (In samenwerking met de gemeente Zaanstad en woningcorporaties kunnen we, als je van buiten de regio komt, woningen met voorrang aanbieden. Het gaat hierbij om woningen met een tijdelijk huurcontract. Mocht je in aanmerking willen komen voor deze regeling, dan kun je dit aangeven bij je sollicitatie. We bespreken samen de voorwaarden en als je volgens ons in aanmerking komt voor de regeling, dan dragen we je aan als kandidaat bij de gemeente. De gemeente beoordeelt vervolgens de aanvraag.)

Ook helpen we je graag bij het vinden van een prettige balans tussen werk en privé.

 • Een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto. Vanuit Amsterdam rij je lekker tegen de files in en je parkeert tegen een kleine vergoeding in onze garage
 • Verschillende winkels direct om de hoek voor de dagelijkse boodschappen, zoals een Albert Heijn XL, drogist, bakker en slager.

Wanneer jij bij ons kunt komen werken

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Kijk even of je onderstaande competenties kunt afvinken en stuur dan je brief en motivatie!

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO Verpleegkunde diploma
 • Minimaal 1 jaar ziekenhuis ervaring als verpleegkundige
 • Je bent in het bezit van een BIG registratie
 • Je hebt affiniteit met chronisch zieken die een intensieve behandeling behoeven.
 • De opleiding start in april en twee maanden voor aanvang kan je starten met werken op de afdeling.

Heb je na deze informatie nog inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met me op!

Hartelijke groet,
Esther Bartels
Teamcoördinator dialyse


Na je arbeidsvoorwaardengesprek stellen we een overeenkomst op. Je bent nu officieel deel van het enthousiaste team van het ZMC.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4118 – 4118
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijzmc.nl/vacature/695/leerling-dialyse-verpleegkundige-5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.